FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / WARZYWNIAK
warzywniak
Data rejestracji w systemie: 2013-10-07
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 8       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Sprzęt do lokalu gastromicznego
[left][color=#000000][font=Times New Roman, serif][size=3]mogę ci polecić firmę Szron z łodzi. Spory wybór sprzętu gastro mają – Tobie przydadzą się na pewno wilki do mięsa a także szafa albo stół mroźniczy. Dobre ceny mają – sama korzystałam (do mojego lokalu) i jestem zadowolona całkiem...[/size][/font][/color][/left]
2014-06-24 11:53:46 7
Gdzie najlepiej zdobyć zawód/kwalifikacje kucharza
policealne szkoły gastronomiczne ewentualnie szkoły wyższe z kierunkami gastro :)
2014-06-24 11:49:25 4
Gdzie drukować menu?
Rozumiem, że zamawialiście laminowane? Z okolic stolicy jestem, więc może się załapię. Kojarzysz ile koszta takiej inwestycji wyniosą? Wybacz pytania, ale dopiero raczkuję i we wszystkim się rozeznaję…
2014-03-21 13:20:41 6
frytki
Będą smakować inaczej. Wiele też od ziemniaków zależy, ale myślę, że klienci docenią prawdziwe, robione na miejscu frytkasy :)
2014-03-12 09:50:12 2
Dostawca orzechów
Jak nie będziesz kupować na tony, to faktycznie specjalny dostawca wydaję się być zbędny :P
2014-03-12 09:49:15 5
Czy wasi pracownicy jedzą za darmo czy płacą za posiłki?
Myślę, że spec ma rację :) Ja planuję jakiś podstawowy obiad jednak zaoferować, najlepiej taki, który trzeba zjeść tego samego dnia, bo potem nic z niego nie będzie. To chyba też lepiej działa na morale pracowników ;)
2014-03-12 09:48:17 8
Gdzie drukować menu?
Jak w temacie. A przy okazji - kto Wam robił projekt?
2014-03-12 09:40:43 6
Wentylacja mechaniczna
Czyli z tego, co czytam są zwolennicy i przeciwnicy tanich rozwiązań… A moglibyście mniej więcej określić ile powinnam wydać na przyzwoitą (nie jakąś cudowną i najlepszą z najlepszych, ale porządną) wentylację w lokalu 50m2 przeznaczonym na naleśnikarnię. Naleśniki na miejscu – 2 naleśnikarki i dwa palniki w kuchni, żeby farsze robić.. Kuchnia ok.15m2? Nie wiem kto tu z jakiego miasta, ale czy zatrudnili byście do instalacji jakiegoś pana złotą-rączkę czy po prostu wyspecjalizowaną firmę? Dodam, że na wentylacji znam się średnio, więc ciężko mi będzie kontrolować poczynania.
2013-10-07 11:33:08 29
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.