FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / SUTEK1989
sutek1989
Data rejestracji w systemie: 2012-09-27
Ilość tematów: 2       Ilość wypowiedzi: 2       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Pomoc w otwarciu pizzerii.
Witam, Chciałbym prosić o pomoc w otworzeniu punktu gastronomicznego-Pizzerii. Otóż mam pewien pomysł i potrzebuje paru wskazówek. Mam zamiar otworzyć pizzerię, ale tylko na dostawę. Mieszkam na obrzeżach miasta, które liczy 50 tys. mieszkańców. Konkurencja: W mieście znajduje się 5 pizzerii, ale nastawione są one głownie na klientów, którzy przychodzą i jedzą w lokalu, bądź sami „robią” dostawę do własnego domu” Czas oczekiwania w tygodniu dochodzi do godzinki ,oczywiście zależy od pory dnia, do nawet1,5 h w weekendy- trochę długo.. Dostawa –wszędzie płatna Mieszkam w domku jednorodzinnym i mam niewykorzystaną powierzchnie magazynową o powierzchni 50m2,oddzieloną od powierzchni mieszkalnej ścianka działową. Chciałbym uzyskać informacje gdzie, do jakich instytucji mam się zgłoście(zaczynając od przekształcenia budynku w lokal gastronomiczny, projekt adaptacyjny, kończąc na wizytach w sanepidzie),gdyż jest to bardzo skomplikowane i trudno mi się w tym wszystkim odnaleźć Dzięki za wskazówki
2012-09-27 17:00:13 8
Pomoc w otwarciu pizzerii.
Witam, Chciałbym prosić o pomoc w otworzeniu punktu gastronomicznego-Pizzerii. Otóż mam pewien pomysł i potrzebuje paru wskazówek. Mam zamiar otworzyć pizzerię, ale tylko na dostawę. Mieszkam na obrzeżach miasta, które liczy 50 tys. mieszkańców. Konkurencja: W mieście znajduje się 5 pizzerii, ale nastawione są one głownie na klientów, którzy przychodzą i jedzą w lokalu, bądź sami „robią” dostawę do własnego domu” Czas oczekiwania w tygodniu dochodzi do godzinki ,oczywiście zależy od pory dnia, do nawet1,5 h w weekendy- trochę długo.. Dostawa –wszędzie płatna Mieszkam w domku jednorodzinnym i mam niewykorzystaną powierzchnie magazynową o powierzchni 50m2,oddzieloną od powierzchni mieszkalnej ścianka działową. Chciałbym uzyskać informacje gdzie, do jakich instytucji mam się zgłoście(zaczynając od przekształcenia budynku w lokal gastronomiczny, projekt adaptacyjny, kończąc na wizytach w sanepidzie),gdyż jest to bardzo skomplikowane i trudno mi się w tym wszystkim odnaleźć Dzięki za wskazówki
2012-09-27 17:00:11 4
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.