Punkt zakręconego ziemniaka na festyny. Co trzeba posiadać ? Od czego zacząć ?
Przy okazji wizyty w Urzędzie Gminy należałoby również udać się do terenowego Sanepidu i spróbować zapytać czy woda będzie potrzebna. Generalnie z doświadczenia wiem, że różne stacje mają różne stanowiska (kwestia interpretacji). Są takie, które udzielą odpowiedzi. Są i takie, które będą wymagały projektu technologicznego i na tej podstawie wydadzą opinię.
Najlepiej byłoby wykonać szkic/koncepcję i przedłożyć do oceny w sanepidzie (stacja Powiatowa dla danego terenu). Proszę dołożyć opis co się będzie działo w tym namiocie pod względem gastronomicznym. Proszę podać na jaki okres będzie wystawiany namiot, i jakie są tam warunki ewentualanego przyłączenia wody i kanalizacji. Pomocy przy stworzeniu takiego szkicu najlepiej szukać u firmy/osoby , która na danym terenie specjalizuje się w wykonywaniu takich koncepcji. Chociaż znam też inwestorów, którzy samodzielnie wykonywali takie szkice.
Życzę powodzenia. |
2014-06-06 14:54:09 |
6 |