FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / RK
RK
Data rejestracji w systemie: 2014-06-03
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 2       Ilość ogłoszeń: 1

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Potrzebuje pomocy w sprawie cen na poszczegolen projekty jak rowniez jak obliczyc cene detaliczna ?
Chętnie pomożemy w kwestiach formalnych dotyczących dokumentacji projektowej i odbiorowej. Zapraszamy tel. 505 109 095
2014-11-04 12:52:09 3
Punkt zakręconego ziemniaka na festyny. Co trzeba posiadać ? Od czego zacząć ?
Przy okazji wizyty w Urzędzie Gminy należałoby również udać się do terenowego Sanepidu i spróbować zapytać czy woda będzie potrzebna. Generalnie z doświadczenia wiem, że różne stacje mają różne stanowiska (kwestia interpretacji). Są takie, które udzielą odpowiedzi. Są i takie, które będą wymagały projektu technologicznego i na tej podstawie wydadzą opinię.  Najlepiej byłoby wykonać szkic/koncepcję i przedłożyć do oceny w sanepidzie (stacja Powiatowa dla danego terenu). Proszę dołożyć opis co się będzie działo w tym namiocie pod względem gastronomicznym. Proszę podać na jaki okres będzie wystawiany namiot, i jakie są tam warunki ewentualanego przyłączenia wody i kanalizacji. Pomocy przy stworzeniu takiego szkicu najlepiej szukać u firmy/osoby , która na danym terenie specjalizuje się w wykonywaniu takich koncepcji. Chociaż znam też inwestorów, którzy samodzielnie wykonywali takie szkice.  Życzę powodzenia.
2014-06-06 14:54:09 6
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.