![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POTRZEBUJE POMOCY W SPRAWIE CEN NA POSZCZEGOLEN PROJEKTY JAK ROWNIEZ JAK OBLICZYC CENE DETALICZNA ? |
|||||||
|
Autor:
Karima73 Wypowiedzi: 1 |
[font=Times New Roman]Witam!jestem tutaj nowa....Mam prosbe o pomoc w odpowiedzi na moje pytania,szukalam po necie odpowiedzi jednak nie znalazlam(zle szukalam)
[size=1][font=Times New Roman]Koncze we wloszech kurs cukierniczy musze napisac biznes plan cukierni na koniec kursu,Jestem na finiszu ale z cyrami nie daje rady:( [size=1][font=Times New Roman]Obliczylam koszt szarlotki ,ale co powinnam dodac do kosztow marze?vat?jaki 8% [size=1][font=Times New Roman]inne pytanie to ceny ponizszych projektow ,kosztow ktore musze miec aby mnie wiecej wiedziec ile trzeba pieniedzy na otwarcie lokalu(hipotetycznie9 [size=1][font=Times New Roman] projekt technologiczny lokalu [size=1][font=Times New Roman] projekt wentylacji wraz z pomiarem wydajnosci wentylacji [size=1][font=Times New Roman] badanie wody [size=1][font=Times New Roman] badanie kominiarskie [size=1][font=Times New Roman] umowa o wywoz smiec [size=1][font=Times New Roman] [/size]ksiazeczki zdrowia dla pracownikow Z gory dziekuje |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
możemy pomóc, prosimy sie odezwac na maila: gastromex@wp.pl lub pod numer telefonu: 531 801 101
|
||||||
|
Autor:
RK
Wypowiedzi: 2 |
Chętnie pomożemy w kwestiach formalnych dotyczących dokumentacji projektowej i odbiorowej. Zapraszamy tel. 505 109 095
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:37:33 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|