FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / PAULL
paull
Data rejestracji w systemie: 2011-09-01
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 2       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
rozpoczęcie działalności - handel obwoźny gotowe produkty
Jeśli ciasta mają być robione, wytwarzane w domu to typowa kuchnia odpad, albo „przerabiamy” kuchnię albo wyodrębniamy oddzielne pomieszczenie tylko na produkcję w tym przypadku ciast, nie zapominając że musi być odpowiednio dostosowane i wyposażone spełniające warunki sanitarne. Pani musi posiadać książeczkę zdrowia . Jeśli chodzi o przyczepę to z własnego doświadczenia wiem że musi być minimum bieżąca woda ,dobrze jeżeli przyczepa jest wykończona materiałami łatwo zmywalnymi, nienasiąkliwe itp. dobrze jeżeli ciasto będzie przechowywane np. w witrynie przeszklonej tz. zabezpieczone od strony kupującego (za przeproszeniem nie kicha nikt na nie) pakowane czy nie ale to jest żywność ,tak pewnie powie sanepid (jeśli pakowane poza oczami kupującego to musi być podany na opakowaniu producent, skład i termin ważności)
2011-11-09 10:29:31 4
Samochod gastronomiczny
Materiał użyty do obicia nie może być nasiąkliwy,powierzchnia gładka,łatwo zmywalna. Płyty typu "pilśniowego" odpadają bo są raczej nasiąkliwe, jakieć PCV,laminat,kwasówka, to bardziej jest odpowiednie
2011-09-01 10:11:50 14
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.