FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / MILEŚ
MileŚ
Lokalizacja: Ełk
Data rejestracji w systemie: 2014-02-23
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 4       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Regał do podgrzewania potraw
Witam, Jeśli temat szafy jest aktualny, podaje tel. kont. 508-187-444. Posiadamy w sprzedaży kilka rozwiązań tego produktu.
2015-02-09 15:44:37 5
Wybór Sprzętu
Urządzenia które wybrałeś są ok. W tej chwili posiadam promocje na te modele urządzeń i kilka innych do Fast-Foda. Wyślij zapytanie odnośnie aktualnej promocji na milewski.m@mig.biz.pl
2014-02-24 20:04:31 13
Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Polecam urządzenia RAPA, wysokie jakościowo, i pod względem ceny są ok. Dodatkowo producent udziela 2 letniej gwarancji chociaż urządzenia śmigają po kilka lat bez awarii jeśli odpowiednio o nie dbamy( głównie chodzi o czyszczenie parownika). Jeśli chcesz coś konkretniejszego warto pomyśleć o Rilling/Fagor super jakość, szybkie realizacje. Rilling w tej chwili posiada stoły chłodnicze w promocji. Szczegóły pod milewski.m@mig.biz.pl
2014-02-24 19:54:44 27
Frytkownica
Ważną kwestią jest to jak urządzenie jest eksploatowane. Czy jest to restauracja o dużej ilości wydawanych posiłków czy mały lokal. W dużych obiektach frytkownice są jednym z elementów trzonu grzewczego i takie urządzenie kosztuje od 3 tys. netto w górę. Jeśli jest to mniejszy lokal, a frytkownica kupowana jest jako doposażenie, lub nie mamy po prostu miejsca na urządzenie wolnostojące możemy zainwestować mniejsze pieniądze w frytkownice nastawną, którą stawiamy na blat roboczy. Takowa kosztuje kilka stówek, w zależności od wielkości i marki. Polecam model Caterina polskiej produkcji. Niedrogie urządzenie, gwarancja producenta. Jeśli chodzi o frytownicę wolnostojącą dobrym rozwiązaniem jest asortyment Krometu. Pozdrawiam !
2014-02-24 19:29:41 5
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.