Przeróbka przyczepy gastronomicznej
Witam wszystkich, jest to moja pierwsza wypowiedź na tym forum.
Kupiłem przyczepę tzw gołą bez wyposażenia wewnątrz, planuję uruchomienie działalności gastronomicznej typu fast food w tej przyczepie i będę zmuszony przystosować przyczepę do pracy i mam pytania:
- ile musi być umywalek i zlewów w takiej przyczepie oraz jakie muszą być ich rozmiary
- jaki duży rozmiar powinno mieć przejście wewnątrz pomiędzy blatami
- czy instalacja elektryczna może być doprowadzona od dolnej części (przez podłogę) a cała tablica była by umieszczona u góry
- jakie zastosować oświetlenie wewnątrz
- przyczepa nie będzie miała podłączenie do wody, wiec muszę zastosować zbiorniki, pytanie o jakiej one muszą być pojemności
- czy blat może być wykonany z płyty MDF, czytałem gdzieś że takie płyty są akceptowane i mają dużą wytrzymałość
Za udzielone odpowiedzi będę bardzo wdzięczny |
2012-04-13 09:29:54 |
8 |