FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / JANZ
janz
Data rejestracji w systemie: 2012-09-17
Ilość tematów: 2       Ilość wypowiedzi: 3       Ilość ogłoszeń: 3

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
pyt. dotyczace przewozu żywności
Dzień dobry, jak powinno wyglądać wg przepisów przewożenie żywności? Jestem firmą zapewniającą półprodukty do kanapek, gotowe i popakowane półprodukty (w tym usmażony kurczak i inne mięso, warzywa, sery) muszę przewieźć do miejsca docelowego oddalonego o około 30-40 min drogi. Czy w takim wypadku muszę zapewnić do przewozu samochód chłodnię z agregatem? czy wystarczy izoterma? dziękuję
2016-09-17 10:06:43 4
Przygotowywanie dań a sprzedaż z przyczepy/samochodu
*rzeczy oczywiscie :/
2012-09-17 11:14:39 4
Przygotowywanie dań a sprzedaż z przyczepy/samochodu
Witam Na razie mam tylko pomysł na małą gastronomię i zbieram jak najwięcej informacji technicznych ;). Plan jest taki, że przygotowywanie dań (mocno sprecyzowany asortyment) odbywało się w powiedzmy na początek w domu (btw. czy to w ogole możliwe aby sanepid zgodził się na przygotowywanie jedzenia w domu prywatnym...) a następnie przeniesienie tychże przygotowanych już żeczy do samochodu gdzie będą jedynie przetrzymywane ciepłe i po prostu sprzedawane. Rozumiem, że nie potrzeba więc wtedy np. pojemników na zużyty olej itd. Czy pozwolenie na jedynie sprzedaż żywności uprzednio przygotowanej a przygotowywanie i gotowanie w samochodzie/przyczepie różni się czymś? czy jest tak samo restrykcyjne w obu przypadkach. dziękuję za odp.
2012-09-17 11:12:34 4
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.