FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / BASARI
basari
Data rejestracji w systemie: 2014-05-27
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 3       Ilość ogłoszeń: 1

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Zakup sprzętu
To może wypowiem się ja ... mam już  doświadczenie w malej gastronomii. Sprzet jest wazny , najważniejszy ,bo dzięki tym wszystkim urządzeniom masz możliwość przygotowania odpowiednej potrawy dla klienta,ale nie musi on być za mega wielkie pieniądze. Posiadam 10m2 budke i mam zainstalowany w srodku piec do pizzy jednokomorowy , bo 1.chcialam żeby zapiekanki , które sama robie miały idealny smak , a po 2 piec jest zamykany i nie oddaje tak dużo ciepla na zewnątrz jak zwykly opiekacz ( taki tez mam w razie awarii  pieca). Jeżeli chcesz mieć kebaba i opiekacz do zapiekanek to zycze powodzenia jeżeli ktoś wytrzyma w takim cieple. Wiem to wszystko z własnego doświadczenia - od kiedy mam kebaba w budce mam ok 38-40 stopni . Bardzo ważnym urządzeniem jest okap , duzy i porządny, tylko  na pewno nie grawitacyjny. Musi wyciagac cieplo z kebaba i opary z frytownicy, a te sa najgorsze. Bulki do hamburgera i do kebaba opiekam w grillu kontaktowy ( hendi ) . Zobacz oferte makro , bo tam kupiłam trochę sprzętu po dobrych cenach np. grill hendi( dol gladki, dol ryflowany) za 900 zl brutto.
2014-07-16 13:45:42 9
Zakup sprzętu
Witam. ja prowadze taka budke wiece jeżeli potrzebujesz pomocy , pisz na priv. Chetnie pomoge .
2014-07-14 21:40:47 9
Ser do pizzy
Sama robię zapiekanki i również używam tylko i wyłącznie sera , ale mieszankę mozzarella i gouda. Jeżeli potrzebujecie dobrego sera w bardzo dobrej cenie ( wiórki ) dajcie znać . Podam kontakt do swojego dostawcy. Województwo kujawsko-pomorskie.
2014-05-27 16:14:07 12
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.