![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SER DO PIZZY |
|||||||
|
Autor:
Bragada
Tematy: 10 Wypowiedzi: 22 |
Mam do Was pytanie jakich serów używacie do pizzy ?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
BaskaTo
Wypowiedzi: 5 |
Ja tylko i wyłącznie dobrej mozzarelli :)
|
||||||
|
Autor:
Kasia123 Wypowiedzi: 1 |
mozzarella
badania nieniszczące
|
||||||
|
Autor:
Bragada
A jakiej firmy polecacie sery. Robicie mieszanke np. Z goudą ?
|
||||||
![]() Autor: ProfitOn Wypowiedzi: 6 |
Tylko pamiętaj żeby nie kombinować z seropodobnymi - tańszymi zamiennikami, bo Klienci się szybko zorientują i kolejna pizzeria będzie zamknięta.
Tylko prawdziwy ser! Można spróbować w mleczarniach dowiedzieć się o okrawy serowe, są tańsze ale trzeba je zetrzeć. Jeśli i tak są jakieś osoby na zmianie, które czasami nie mają co robić, to niech trą - i tak im płacisz za godziny. |
||||||
|
Autor:
Bragada
Seropodobne odpadają jeszcze pracuje w pizzeri i widzę jak klienci odchodzą bo zmienili ser na seropodobny. Niedługo przechodzę na swoje dlatego chcę wybrać dobrą firme w rozsądnej cenie.
|
||||||
|
Autor:
Genika Wypowiedzi: 1 |
mozzarella
strony internetowe Częstochowa
|
||||||
|
Autor:
knypek12 Wypowiedzi: 1 |
Gouda też jest dobra
ubezpieczenia Kłobuck
|
||||||
|
Autor:
Ewelina S.
Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
ja często kupuję mozarellę bo mają na nią promocję w polo markecie czasem mieszam z żółtym serem np. goudą i nie ma szans żeby pizza nie wyszła dobra. a ser fajnie jest zawinąć na brzegach ciasta wtedy nie jest takie suche
|
||||||
|
Autor:
piotrrow
Wypowiedzi: 3 |
haha to mamy tak samo, bo ja też tak ser zawijam w rogi (w sumie nie spotkałem się z tym w pizzeriach, nie rozumiem dlaczego!) i też kupuję ser w polo
|
||||||
| SER DO PIZZY | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Bragada
A robicie puzze na blaszkach czy na szamotach ?
|
||||||
|
Autor:
basari
Wypowiedzi: 3 |
Sama robię zapiekanki i również używam tylko i wyłącznie sera , ale mieszankę mozzarella i gouda. Jeżeli potrzebujecie dobrego sera w bardzo dobrej cenie ( wiórki ) dajcie znać . Podam kontakt do swojego dostawcy.
Województwo kujawsko-pomorskie. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:08:29 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|