LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
DEZYNFEKCJA NARZĘDZI BEZ ZMYWARKI W LOKALU NA WYNOS?
Otwieram lokal ze sprzedażą na wynos i na dowóz. Jakie są wymogi, jeśli chodzi o mycie narzędzi (łopaty, noże, deski, brytwanki, itd.)? Czy należy je desynfekować? Nie planujemy zmywarki. |
2014-08-06 20:32:43 |
3 |
|
ZARZĄDZANIE ZAMÓWIENIAMI W PIZZERRI NA TELEFON
WITAM,
szukam jakiegoś programu, który ułatwi mi ogarnięcie zamówień na pizzę w lokalu, w którym sprzedaż będzie tylko na wynos i na dostawę. Coś co pomoże mi zaplanować, kiedy ma wyjechać kierowca i w jakie miejsca jechać najpierw, biorąc pod uwagę, kiedy pizza została zamówiona, odległości od poszczególnych klientów, itd.
Czy znacie coś takiego? |
2014-07-28 20:59:42 |
6 |
|
DOSTAWCY MIĘSA, WĘDLIN DLA PIZZERRI
Szukam dostawcy wędlin i mięsa na terenie Wrocławia dla pizzerri: salami pepperoni i wędzonych polędwiczek wieprzowych, surowej piersi z kurczaka, karkówki i łopatki. |
2014-07-28 20:37:46 |
1 |
|
|