FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZARZĄDZANIE ZAMÓWIENIAMI W PIZZERRI NA TELEFON
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZARZĄDZANIE ZAMÓWIENIAMI W PIZZERRI NA TELEFON

Autor: Ari

Tematy: 3
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2014-07-28 o godzinie 20:59:42.
WITAM,

szukam jakiegoś programu, który ułatwi mi ogarnięcie zamówień na pizzę w lokalu, w którym sprzedaż będzie tylko na wynos i na dostawę. Coś co pomoże mi zaplanować, kiedy ma wyjechać kierowca i w jakie miejsca jechać najpierw, biorąc pod uwagę, kiedy pizza została zamówiona, odległości od poszczególnych klientów, itd.
Czy znacie coś takiego?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: PiotrA

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2014-07-29 o godzinie 16:21:29.
Nie wiem czy mogę pomóc w tym temacie. Sam niedawno otworzyłem coffee-shop i korzystam z tego serwisu: www.skutecznysms.pl ale to bardziej nadaje się do marketingu mobilnego i powiadomień dla stałych klientów. Dla mnie świetne, bo operuję lokalnie, ale pizza z dowozem... może arkusze google'a? Dostępne z urządzeń mobilnych, można aktualizować z każdego miejsca i w każdym miejscu odczytać.

Autor: JNS

Wypowiedzi: 7
Post 3 napisany 2014-07-30 o godzinie 12:19:57.
Witam,
jesteśmy Państwu w stanie pomóc. W naszej ofercie znajdują się systemy i aplikacje, które z powodzeniem można zastosować do "ogarnięcia" zamówień pizzy w lokalu. Na rynku systemów wspomagających sprzedaż w lokalu gastronomicznym działamy już od wielu lat i mamy w tym zakresie duże doświadczenie. Zapraszam do kontaktu z nami: 42 209 27 01, e-mail: biuro@jns.pl
Systemy gastronomiczne dla Twojego lokalu:
- sprzęt, oprogramowanie, wdrożenia i wsparcie serwisowe
www.jns.pl
Tel. 42 209 27 01

Autor: konceptcis

Post 4 napisany 2014-08-12 o godzinie 16:04:24.
Witam serdecznie,
Polecam Simple Gastronomy. Program daje duże możliwości tak pod kątem obsługi jak i raportowania a przy tym jest bardzo intuicyjny.
Zachęcam do kontaktu i umówienia się na prezentację - handlowy@konceptcis.pl telefon: 42 652 43 24
Koncept Systemy Informatyczne - producent oprogramowania
Simple Gastronomy - do gastronomii
Simple Hotel - dla hoteli
Simple Sale - do punktów sprzedaży

www.konceptcis.pl

Autor: PizzaPie

Tematy: 5
Wypowiedzi: 14
Post 5 napisany 2014-09-03 o godzinie 10:08:58.
Ja polecam zwykłe mapy i zapoznanie się z rejonem dowozu, to na pewno nie jest całe miasto, więc problemu nie powinno być, a różne destynacje można dodawać w wielu aplikacjach mobilnych takich jak mapy i nawigacje

Autor: zielony21

Post 6 napisany 2017-09-12 o godzinie 22:37:09.
A co sądzicie o pysznym?

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:13:07
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZARZĄDZANIE ZAMÓWIENIAMI W PIZZERRI NA TELEFON
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zarzĄdzanie zamÓwieniami w pizzerri na telefon " w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.