![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ZARZĄDZANIE ZAMÓWIENIAMI W PIZZERRI NA TELEFON |
|||||||
|
Autor:
Ari
Tematy: 3 Wypowiedzi: 3 |
WITAM,
szukam jakiegoś programu, który ułatwi mi ogarnięcie zamówień na pizzę w lokalu, w którym sprzedaż będzie tylko na wynos i na dostawę. Coś co pomoże mi zaplanować, kiedy ma wyjechać kierowca i w jakie miejsca jechać najpierw, biorąc pod uwagę, kiedy pizza została zamówiona, odległości od poszczególnych klientów, itd. Czy znacie coś takiego? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
PiotrA Wypowiedzi: 2 |
Nie wiem czy mogę pomóc w tym temacie. Sam niedawno otworzyłem coffee-shop i korzystam z tego serwisu: www.skutecznysms.pl ale to bardziej nadaje się do marketingu mobilnego i powiadomień dla stałych klientów. Dla mnie świetne, bo operuję lokalnie, ale pizza z dowozem... może arkusze google'a? Dostępne z urządzeń mobilnych, można aktualizować z każdego miejsca i w każdym miejscu odczytać.
|
||||||
![]() Autor: JNS Wypowiedzi: 7 |
Witam,
jesteśmy Państwu w stanie pomóc. W naszej ofercie znajdują się systemy i aplikacje, które z powodzeniem można zastosować do "ogarnięcia" zamówień pizzy w lokalu. Na rynku systemów wspomagających sprzedaż w lokalu gastronomicznym działamy już od wielu lat i mamy w tym zakresie duże doświadczenie. Zapraszam do kontaktu z nami: 42 209 27 01, e-mail: biuro@jns.pl
Systemy gastronomiczne dla Twojego lokalu:
- sprzęt, oprogramowanie, wdrożenia i wsparcie serwisowe www.jns.pl Tel. 42 209 27 01 |
||||||
![]() Autor: konceptcis Wypowiedzi: 2 |
Witam serdecznie,
Polecam Simple Gastronomy. Program daje duże możliwości tak pod kątem obsługi jak i raportowania a przy tym jest bardzo intuicyjny. Zachęcam do kontaktu i umówienia się na prezentację - handlowy@konceptcis.pl telefon: 42 652 43 24
Koncept Systemy Informatyczne - producent oprogramowania
Simple Gastronomy - do gastronomii Simple Hotel - dla hoteli Simple Sale - do punktów sprzedaży www.konceptcis.pl |
||||||
|
Autor:
PizzaPie
Tematy: 5 Wypowiedzi: 14 |
Ja polecam zwykłe mapy i zapoznanie się z rejonem dowozu, to na pewno nie jest całe miasto, więc problemu nie powinno być, a różne destynacje można dodawać w wielu aplikacjach mobilnych takich jak mapy i nawigacje
|
||||||
|
Autor:
zielony21 Wypowiedzi: 2 |
A co sądzicie o pysznym?
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:13:07 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|