![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: DEZYNFEKCJA NARZĘDZI BEZ ZMYWARKI W LOKALU NA WYNOS? |
|||||||
|
Autor:
Ari
Tematy: 3 Wypowiedzi: 3 |
Otwieram lokal ze sprzedażą na wynos i na dowóz. Jakie są wymogi, jeśli chodzi o mycie narzędzi (łopaty, noże, deski, brytwanki, itd.)? Czy należy je desynfekować? Nie planujemy zmywarki.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Takie rzeczy, jak noże, deski, drobny sprzęt, małe garnki myjemy w zlewie porządkowym, gdzie stosujemy albo dwa zlewy, jeden do mycia np warzyw czystych, a drugi lub drugą komorę do mycia drobnego sprzętu pomocniczego. W przypadku dużych garnków stosujemy basen gastronomiczny. Jesli Państwo będą dowozić w termosach, stosujemy miejsce do mycia termosów. Gdyby Państwo chcieli sie dowiedziec w temacie który np pominąłem, prosze o indywidualny kontakt: tel. 531 801 101, lub mail: gastromex@wp.pl, pomagamy również przy przygotowaniu dokumentacji do odbioru jak i dokumentacji wentylacji wraz z odbiorem i pomiarem skuteczności wentylacji
|
||||||
|
Autor:
sylwia4012 Wypowiedzi: 5 |
Warto zaopatrzyć się w specjalistyczne środki czystości przeznaczone dla gastronomii (znajdziesz dostawców w sieci, sprawdzony przez klientów jest choćby esilver.com.pl ). Myślę, że wystarczy.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:13:26 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|