![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: DZIAłALNOść GASTRONOMICZNA JAKIE PKD |
|||||||
|
Autor:
Robert Miszczak
Wypowiedzi: 3 |
Jakie muszę mieć PKD aby prowadzić działalność gastronomiczną?
Mam na myśli: - imprezy plenerowe - catering - produkcja i sprzedaż jedzenia w lokalu gastronomicznym Z góry będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: GASTROMIX Wypowiedzi: 11 |
Dzień dobry,
polecam stronę: http://www.epodatnik.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=372:pkd-dzial-93&catid=100:pkd-sekcja-r-dzialalnosc-zwiazana-z-kultura-rozrywka-i-rekreacja&Itemid=251 Tam znalazłem imprezy plenerowe. Pozdrawiam, Gastromix.pl
Gastromix.pl - jesteśmy NAPRAWDĘ tanim sklepem gastronomicznym
Doradzamy, projektujemy, dostarczamy, a jeśli trzeba to serwisujemy :) M:grzegorz@gastromix.pl T:667 503 010 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
56.10.A Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
56.10.B Ruchome placówki gastronomiczne 56.21.Z Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) 56.29.Z Pozostała usługowa działalność gastronomiczna 56.30.Z Przygotowywanie i podawanie napojów |
||||||
|
Autor:
Robert Miszczak
Wypowiedzi: 3 |
Dzięki za pomoc.
Mam jeszcze jedno pytanie, z kim rozmawiać w sprawie parasoli, ławek itp? Z producentem piwa czy hurtownią? |
||||||
|
Autor:
Robert Miszczak
Wypowiedzi: 3 |
Ponoć w trakcie trwania sezonu jest to raczej nie możliwe..
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Szybciej załatwisz w hurtowni niż u producenta.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:47:15 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|