![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BUDKI Z FAST FOODEM |
|||||||
|
Autor:
Grubbo
Wypowiedzi: 2 |
Mam zamiar w swoim mieście otworzyć budkę z jedzeniem jakich pełno na każdym rogu.
Mam takie pytanie: Budkę chciałbym postawić obok przystanku mzk ( lub teren powiatowy). Czy trudno o zgodę na korzystanie z tego terenu pod taką działalność? Nie mam możliwości podłączenia bieżącej wody. Czy mogę to jakoś obejść Marzy mi się zrobić ztego sieć fast foodową w polsce...ale gdzieś trzeba zacząć. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie SANEPID zgadza się na stosowanie umywalek zasilanych wodą zdatną do picia znanego pochodzenia (woda butelkowana typu EDEN, Zywiec itp) w przypadku sprzedaży żywności typu Fast Food (mrożone dania gotowe), w przypadku jakiejkolwiek produkcji musi być stałe podłączenie do wody. Pozdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
Grubbo
Wypowiedzi: 2 |
Planuje sprzedawać: frytki, tosty, kebab. Jeśli dobrze rozumiem musi być stałe podłączenie do wody?
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Woda musi być z potwierdzeniem jakości do spożycia, czyli albo z baniaków typu Eden albo z lokalu który miał badanie wody. jest o wtedy obiekt nie trwale związany z ziemią. stosuje się wtedy wodę z tego sprawdzonego źródła a odpływ np w studzienkę kanalizacyjną (umowa z wodociągami). gastromex@wp.pl. 531801101
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:50:46 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|