FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / BUDKI Z FAST FOODEM
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

BUDKI Z FAST FOODEM

Autor: Grubbo

Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2013-06-09 o godzinie 21:54:18.
Mam zamiar w swoim mieście otworzyć budkę z jedzeniem jakich pełno na każdym rogu.
Mam takie pytanie:

Budkę chciałbym postawić obok przystanku mzk ( lub teren powiatowy). Czy trudno o zgodę na korzystanie z tego terenu pod taką działalność?
Nie mam możliwości podłączenia bieżącej wody. Czy mogę to jakoś obejść

Marzy mi się zrobić ztego sieć fast foodową w polsce...ale gdzieś trzeba zacząć.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak

Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2013-06-10 o godzinie 10:06:21.
Witam serdecznie SANEPID zgadza się na stosowanie umywalek zasilanych wodą zdatną do picia znanego pochodzenia (woda butelkowana typu EDEN, Zywiec itp) w przypadku sprzedaży żywności typu Fast Food (mrożone dania gotowe), w przypadku jakiejkolwiek produkcji musi być stałe podłączenie do wody. Pozdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl

Autor: Grubbo

Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2013-06-10 o godzinie 10:50:54.
Planuje sprzedawać: frytki, tosty, kebab. Jeśli dobrze rozumiem musi być stałe podłączenie do wody?

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 4 napisany 2013-06-14 o godzinie 05:28:34.
Woda musi być z potwierdzeniem jakości do spożycia, czyli albo z baniaków typu Eden albo z lokalu który miał badanie wody. jest o wtedy obiekt nie trwale związany z ziemią. stosuje się wtedy wodę z tego sprawdzonego źródła a odpływ np w studzienkę kanalizacyjną (umowa z wodociągami). gastromex@wp.pl. 531801101

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 05:50:46
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: BUDKI Z FAST FOODEM
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "budki z fast foodem" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: przyczepy gastronomiczne (38)    kontener gastronomiczny (8)    gastronomiczna (8)    lokale (18)    fast food (8)    budka (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.