FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KSIążECZKA SANEPIDU, A PRZERWA W PRACY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

KSIążECZKA SANEPIDU, A PRZERWA W PRACY

Autor: xsaav

Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2013-04-19 o godzinie 11:47:43.
Witam. Miałem kilka lat temu wyrobioną książeczke sanepidowską, ale od jakiegoś czasu straciła ważność i moje pytanie jest takie czy wystarczy, ze pójdę do lekarza podbić pieczątkę czy ze względu na przerwę w pracy muszę po raz kolejny robić wszystkie badania: kał, rentgen itd. ?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Książeczka Sanepidu, a przerwa w pracy
Autor: Daria R.

Wypowiedzi: 10
Post 2 napisany 2013-04-23 o godzinie 08:08:25.
Ja zawsze podbijałam u lekarza medycyny pracy i nigdy nie wymagał powtórki tych badań. Także raczej nie będzie takiej konieczności, ale dowiedz się jeszcze bezpośrednio u specjalisty.

Autor: xsaav

Wypowiedzi: 3
Post 3 napisany 2013-04-23 o godzinie 09:15:11.
Już mam podbitą, ale lekarz powiedział, że mimo wszystko dobrze jest po przerwie zrobić ponowne badanie na nosicielstwo, bo niektórym pracodawcom może się nie podobać to, że ktoś miał nieaktuaalnąa książeczke i nagle po jednej pieczątce jest aktualna, a w tym czasie przecież można się było zarazić pasożytami.

Książeczka Sanepidu, a przerwa w pracy
Autor: Daria R.

Wypowiedzi: 10
Post 4 napisany 2013-04-23 o godzinie 14:42:32.
Fakt, to może zależeć od pracodawcy. W moim przypadku patrzyli raczej na to żeby była aktualna i tyle, ale to też było parę lat temu także możesz mieć rację ;) Poza tym zawsze warto te badania zrobić, choćby i dla samego siebie.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 06:01:55
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: KSIążECZKA SANEPIDU, A PRZERWA W PRACY
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "książeczka sanepidu, a przerwa w pracy" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: sanepid (33)    kontrola (2)    książeczka (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.