![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KSIążECZKA SANEPIDU, A PRZERWA W PRACY |
|||||||
|
Autor:
xsaav
Wypowiedzi: 3 |
Witam. Miałem kilka lat temu wyrobioną książeczke sanepidowską, ale od jakiegoś czasu straciła ważność i moje pytanie jest takie czy wystarczy, ze pójdę do lekarza podbić pieczątkę czy ze względu na przerwę w pracy muszę po raz kolejny robić wszystkie badania: kał, rentgen itd. ?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: Daria R. Wypowiedzi: 10 |
Ja zawsze podbijałam u lekarza medycyny pracy i nigdy nie wymagał powtórki tych badań. Także raczej nie będzie takiej konieczności, ale dowiedz się jeszcze bezpośrednio u specjalisty.
|
||||||
|
Autor:
xsaav
Wypowiedzi: 3 |
Już mam podbitą, ale lekarz powiedział, że mimo wszystko dobrze jest po przerwie zrobić ponowne badanie na nosicielstwo, bo niektórym pracodawcom może się nie podobać to, że ktoś miał nieaktuaalnąa książeczke i nagle po jednej pieczątce jest aktualna, a w tym czasie przecież można się było zarazić pasożytami.
|
||||||
![]() Autor: Daria R. Wypowiedzi: 10 |
Fakt, to może zależeć od pracodawcy. W moim przypadku patrzyli raczej na to żeby była aktualna i tyle, ale to też było parę lat temu także możesz mieć rację ;) Poza tym zawsze warto te badania zrobić, choćby i dla samego siebie.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:01:55 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|