![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: REJESTRACJA SAMOCHODU GASTRONOMICZNEGO |
|||||||
|
Autor:
stanislaw1.51
Tematy: 8 Wypowiedzi: 19 |
Witam, kupiłem Fiata Ducato, zarejestrowany jako ciężarowy, "przerobiłem" go na gastronomiczny, tz. wyposażyłem w niezbędne sprzęty do prowadzenia małej gastronomii.
Udałem się do Sanepidu, złożyć wymagane dokumenty. Jednak, okazało się, że muszę mieć samochód zarejestrowany jako gastronomiczny, a nie ciężarowy. Co robić, jak się do tego zabrać?????? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Ferran
Wypowiedzi: 7 |
Witam,
Z tego co sie orientuje, to trzeba miec zaswiadczenie, badz fakture od firmy ktora przerabiala samochod. Jezeli robil Pan sam auto, to chyba trzeba wezwac rzeczoznawce. Nastepnie z ktoryms z tych dokumentow trzeba sie udac do Stacji Kontroli Pojazdow, pozniej do Wydzialu Komunikacji po nowy dowod, no i do sanepidu. Kiedys to przerabialem, ale nie jestem pewien czy dobrze pamietam. Czy to jest zwykly ducato, czy skrzynia ? |
||||||
|
Autor:
stanislaw1.51
Tematy: 8 Wypowiedzi: 19 |
Witam, bardzo dziękuję za odpowiedż, jest to Fiat Ducato kontener, mogę przesłać zdjęcia na e-maila.
|
||||||
|
Autor:
Ferran
Wypowiedzi: 7 |
Chetnie obejrze. Prosze o kontakt piotr.parol@gmail.com
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:01:51 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|