FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ILE KASY ZARABIA KELNERKA?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ILE KASY ZARABIA KELNERKA?

Autor: Malwina

Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2013-03-14 o godzinie 09:01:06.
Ile może zarobić kelnerka w restauracji? Czy mając 18 lat mogę się zatrudnić na tym stanowisku w okresie letnim? Do wakacji jest jeszcze czas ale chciałabym się przygotować, co będzie mi potrzebne, jakie badania?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 2 napisany 2013-03-14 o godzinie 11:16:49.
Kelnerki najczęściej mają niską podstawę i umowę śmieciową a reszta w formie nie małych napiwków, im lepszy lokal tym większy napiwek. Znam dziewczyny co dostają 1000 zł od pracodawcy i 2000 od klientów.

Autor: del Chefo

Wypowiedzi: 10
Post 3 napisany 2013-03-15 o godzinie 08:32:07.
Przede wszystkim musisz wyrobić sobie książeczkę sanepidu, schodzi z tym trochę czasu, więc radzę się zająć sprawą o czasie. Praca na wakacje będzie na pewno dużo, dobrze poszukać lokalu na jako takim poziomie, gdzie jest w miarę dużo gości, bo wiadomo, że napiwki to podstawa

Autor: Malwina

Wypowiedzi: 2
Post 4 napisany 2013-03-19 o godzinie 13:57:07.
spec gastronomiczny napisał(a) w dniu 2013-03-14 o godzinie 11:16:49:
Kelnerki najczęściej mają niską podstawę i umowę śmieciową a reszta w formie nie małych napiwków, im lepszy lokal tym większy napiwek. Znam dziewczyny co dostają 1000 zł od pracodawcy i 2000 od klientów.

Gdyby udało mi się znaleźć pracę i zarobić tak jak napisałeś to była by rewelacja :))))))))))
Czy wyrabiając książeczkę teraz nie będzie problemu w okresie letnim, że np. straciła ważność?
A czy trudno znaleźć pracę na stanowisku kelnerki?

Autor: Barbara M
forum

Tematy: 2
Wypowiedzi: 30
Post 5 napisany 2013-03-24 o godzinie 12:02:02.
Jak tylko ruszą ogródki letnie to pracy będzie sporo. Proponuję już się powoli rozglądać, bo jak skończysz szkołę to chętnych do pracy będzie sporo a zaklepać sobie możesz wcześniej.. Książeczka do podstawa, a jak lokal w większy mieście warto znać jakiś język.

Ile kasy zarabia kelnerka?
Autor: Daria R.

Wypowiedzi: 10
Post 6 napisany 2013-04-23 o godzinie 08:12:55.
Fakt, język na pewno będzie sporym atutem. Książeczka jest ważna bodajże rok, a potem "aktualizuje" się ją u lekarza medycyny pracy, także bez stresu. Dość krótko pracowałam jako kelnerka, ale faktem jest że na napiwkach można zarobić, drugie tyle w niezłym lokalu spokojnie. To dobry pomysł na pracę sezonową, choć oczywiście lekka robota to też nie jest.

Autor: marecki45

Wypowiedzi: 5
Post 7 napisany 2013-05-11 o godzinie 23:34:28.
Z tego, co wiem, to kelnerzy zarabiają praktycznie 2 pensję dzięki napiwkom. ;) Ale wiadomo, wszystko jest uzależnione od profilu lokalu.

Autor: payday

Wypowiedzi: 4
Post 8 napisany 2017-06-29 o godzinie 17:17:11.
Witam! Jeśli mówimy o wakacjach, to proszę doradźcie mi jakieś fajne ubezpieczenie na wyjazd do pracy. Może coś takiego się sprawdzi? https://www.polisaturystyczna.pl/ - moim zdaniem wygląda naprawdę fajnie prawda?

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 06:50:12
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ILE KASY ZARABIA KELNERKA?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "ile kasy zarabia kelnerka?" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: praca (19)    zarobki (9)    zarobek (9)    kelner (4)    kelnerka (4)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.