| TEMAT FORUM: MA£Y PUNKT GASTRONOMICZNY |
Autor: Raf
Data: 2012-02-16
Czas: 13:37:43
Wypowiedzi: 2 |
cze¶æ,
mam zamiar otworzyæ maly punkt gastronomiczny, chcialbym sprzedawaæ w nim m/innymi pizze na kawalki, ewent male pizzetki,+ mo¿e pólprodukty glêboko mro¿one typu zapiekanki, crossanty, panini na cieplo.
Jaki piec bêdzie dla takiej dzialalno¶ci najlepszy -najbardziej uniwersalny? my¶lalem poczatkowo o malym piecu do pizzy, ale nie da rady z produktami mrozonymi. Czy jaki¶ piec konwekcyjno-parowy + kontakt grill do panini da rade temu podolaæ ? Nie wiem jaka wyjdzie pizza z takiego pieca(bez funkcji pary zakladam) |
| |
|
| |

Autor: Gutek
Data: 2012-02-16
Czas: 19:51:05
Tematy: 5 Wypowiedzi: 175 |
Masz na my¶li piec konwekcyjny bez pary? Jakim dysponujesz bud¿etem? Rozwi±zañ jest kilka..
|
potrzebujesz pomocy przy otwarciu lokalu gastronomicznego, chêtnie pomogê.
kompleksowe wyposa¿enie gastronomii sklep gastronomiczny: www.gastronomiczne.pl zapraszam.. |
| |
Autor: maciejbcc
Data: 2012-02-17
Czas: 00:37:40
Wypowiedzi: 6 |
witam, je¶li jeste¶ zainteresowany punktem gastronomicznym i rozja¶nieniem wszelkich kwestii w sprawie spr¿etu zapraszam do kontaktu 510 079 789
|
|
maciejbcc |
| |
Autor: Raf
Czas: 11:07:57
Wypowiedzi: 2 |
mam na my¶li piec konwekcyjno-parowy. Co do bud¿etu , generalnie chce na pocz±tek ograniczyc optymalnie koszty-muszê zweryfikowac oplacalno¶æ takiego punktu i potem ewentualnie dokupiæ urz±dzenia. Zakladam ¿e na poczatek kupiê jakie¶ uzywane sprzêty. Potrzebuje piec (pytanie jaki bylby optymalny do pizzy+jakie¶ zapiekanki +pieczywo mro¿one) witrynê grzewcz±,+ mo¿e stó³ chlodniczy i kontakt grill. Jezeli wystarczy miejsca i bêdzie taka potrzeba moze jakas mala zamra¿arka. Widzia³em ze whirpool ma jakis piec konwekcyjno-parowy do pizzy ale jest dosyc drogi-okolo 5500 netto. |
| |
Autor: HACPASZ Hanna Pó³torak
Czas: 14:29:40
Wypowiedzi: 22 |
Witam nie zapominajmy o przepisach. ¿eby otworzyæ jakikolwiek lokal gastronomiczny nale¿y wdro¿yæ system bezpieczeñstwa ¿ywno¶ci HACCP. Dokumentacjê tak± mo¿na opracowaæ samemu lub zleciæ jej przygotowanie firmie doradczej
pozdrawiam Hacpasz firma doradczo-szkoleniowa (www.haccp-gmp.com.pl) |
| |
Autor: alex
Data: 2012-03-25
Czas: 18:57:39
Wypowiedzi: 3 |
Cze¶æ mam pawilon do sprzedania-dzia³a³ jako bistro-wymiary 5-5m-idealny na ma³± gastro.Mogê wys³aæ fotki.691 624 450-ma now± instalacjê elektr.oraz wod.kan,toaletê,zaplecze. |
| |
Autor: alex
Data: 2012-03-25
Czas: 19:02:56
Wypowiedzi: 3 |
Cze¶æ mam pawilon na sprzeda¿ 5-5m-dzia³a³ jako bistro.691 624 450 |
| |
|
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
|
| |
Adres IP: 38.107.179.221
Data: 2012-05-18
Czas: 23:37:09 |
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: MA£Y PUNKT GASTRONOMICZNY
Aby dodaæ odpowied¼ do tematu nale¿y siê zalogowaæ.
Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezp³atnej rejestracji.
|
| FORUM GASTRONOMICZNE |