FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / MA³Y PUNKT GASTRONOMICZNY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GOR¡CE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

MA³Y PUNKT GASTRONOMICZNY

Autor: Raf


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2012-02-16 o godzinie 13:37:43.
cze¶æ,
mam zamiar otworzyæ maly punkt gastronomiczny, chcialbym sprzedawaæ w nim m/innymi pizze na kawalki, ewent male pizzetki,+ mo¿e pólprodukty glêboko mro¿one typu zapiekanki, crossanty, panini na cieplo.
Jaki piec bêdzie dla takiej dzialalno¶ci najlepszy -najbardziej uniwersalny? my¶lalem poczatkowo o malym piecu do pizzy, ale nie da rady z produktami mrozonymi. Czy jaki¶ piec konwekcyjno-parowy + kontakt grill do panini da rade temu podolaæ ? Nie wiem jaka wyjdzie pizza z takiego pieca(bez funkcji pary zakladam)
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 2 napisany 2012-02-16 o godzinie 19:51:05.
Masz na my¶li piec konwekcyjny bez pary? Jakim dysponujesz bud¿etem? Rozwi±zañ jest kilka..
 
Autor: maciejbcc


Wypowiedzi: 7
Post 3 napisany 2012-02-17 o godzinie 00:37:40.
witam, je¶li jeste¶ zainteresowany punktem gastronomicznym i rozja¶nieniem wszelkich kwestii w sprawie spr¿etu zapraszam do kontaktu 510 079 789
maciejbcc
 
Autor: Raf


Wypowiedzi: 2
Post 4 napisany 2012-02-17 o godzinie 11:07:57.
mam na my¶li piec konwekcyjno-parowy. Co do bud¿etu , generalnie chce na pocz±tek ograniczyc optymalnie koszty-muszê zweryfikowac oplacalno¶æ takiego punktu i potem ewentualnie dokupiæ urz±dzenia. Zakladam ¿e na poczatek kupiê jakie¶ uzywane sprzêty. Potrzebuje piec (pytanie jaki bylby optymalny do pizzy+jakie¶ zapiekanki +pieczywo mro¿one) witrynê grzewcz±,+ mo¿e stó³ chlodniczy i kontakt grill. Jezeli wystarczy miejsca i bêdzie taka potrzeba moze jakas mala zamra¿arka. Widzia³em ze whirpool ma jakis piec konwekcyjno-parowy do pizzy ale jest dosyc drogi-okolo 5500 netto.
 
Autor: HACPASZ Hanna Pó³torak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 5 napisany 2012-02-17 o godzinie 14:29:40.
Witam nie zapominajmy o przepisach. ¿eby otworzyæ jakikolwiek lokal gastronomiczny nale¿y wdro¿yæ system bezpieczeñstwa ¿ywno¶ci HACCP. Dokumentacjê tak± mo¿na opracowaæ samemu lub zleciæ jej przygotowanie firmie doradczej
pozdrawiam Hacpasz firma doradczo-szkoleniowa (www.haccp-gmp.com.pl)
 
Autor: alex


Wypowiedzi: 3
Post 6 napisany 2012-03-25 o godzinie 18:57:39.
Cze¶æ mam pawilon do sprzedania-dzia³a³ jako bistro-wymiary 5-5m-idealny na ma³± gastro.Mogê wys³aæ fotki.691 624 450-ma now± instalacjê elektr.oraz wod.kan,toaletê,zaplecze.
 
Autor: alex


Wypowiedzi: 3
Post 7 napisany 2012-03-25 o godzinie 19:02:56.
Cze¶æ mam pawilon na sprzeda¿ 5-5m-dzia³a³ jako bistro.691 624 450
 
Autor: hanna_99


Wypowiedzi: 2
Post 8 napisany 2016-02-22 o godzinie 19:51:59.
Je¶li chodzi o HACCP, dokumenty mo¿na przygotowaæ samodzielnie, zleciæ je w firmie z zewn±trz lub znale¼æ sklep, który posiada gotow± ju¿ dokumentacjê. Bardzo bogat± ofertê ma firma BHPEX: http://www.bhpex.pl/category/ksiega-haccp

Niezbêdne dokumenty z zakresu HACCP znajd± tu w³a¶ciciele ma³ych lokali gastronomicznych, du¿ych firm i wszystkich przedsiêbiorstw zwi±zanych w jaki¶ sposób z przetwarzaniem ¿ywno¶ci.
 
Autor: HACPASZ Hanna Pó³torak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 9 napisany 2016-02-24 o godzinie 15:42:17.
Witam dokumentacja HACCP powinna byæ tworzona indywidualnie dla danego lokalu gastronomicznego.  Oferta firmy o której piszesz jest bardzo bogata ale to dokumentacja nad któr± trzeba popracowaæ zanim zaniesie siê  j± do SANEPIDU.
 
Autor: HACPASZ Hanna Pó³torak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 10 napisany 2016-02-24 o godzinie 16:05:52.
18.03.2015 w Warszawie organizowana bêdzie kolejna edycja warsztatów po¶wiêconych zagadnieniom zwi±zanym z rozpoczêciem dzia³alno¶ci gastronomicznej omawiane bêd±:
- wymagania stawiane lokalom oraz pojazdom gastronomicznym przeznaczonym pod dzia³alno¶æ gastronomiczn±
- zasady urz±dzania i wyposa¿ania kuchni lokali i wnêtrza pojazdów
- technologia przygotowywania posi³ków
- wytyczne odno¶nie przygotowania dokumentacji HACCP dla lokali gastronomicznych oraz pojazdów gastronomicznych
- rejestracja w SANEPID dokumenty, które trzeba dostarczyæ
Warsztaty prowadzimy od trzech lat pomogli¶my zrealizowaæ wielu osobom swoje plany serdecznie zapraszamy. Szczegó³y poltorak@haccp-gmp.home.pl.
MA³Y PUNKT GASTRONOMICZNY
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Mateusz91


Wypowiedzi: 3
Post 11 napisany 2019-03-12 o godzinie 00:25:31.
Polecam Ci sprawdziæ t± firmê posiada profesionalne sprzêty do wyposa¿ania punktów gastronomicznych
https://jamp.com.pl
 
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:42:36
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: MA³Y PUNKT GASTRONOMICZNY
Aby dodaæ odpowied¼ do tematu nale¿y siê zalogowaæ.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezp³atnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "ma³y punkt gastronomiczny" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: gastronomia (77)    punkt gastronomiczny (4)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiêksz zamówienia online i widoczno¶æ swojej restauracji – do³±cz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.