![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MA³Y PUNKT GASTRONOMICZNY |
|||||||
|
Autor:
Raf
Wypowiedzi: 2 |
cze¶æ,
mam zamiar otworzyæ maly punkt gastronomiczny, chcialbym sprzedawaæ w nim m/innymi pizze na kawalki, ewent male pizzetki,+ mo¿e pólprodukty glêboko mro¿one typu zapiekanki, crossanty, panini na cieplo. Jaki piec bêdzie dla takiej dzialalno¶ci najlepszy -najbardziej uniwersalny? my¶lalem poczatkowo o malym piecu do pizzy, ale nie da rady z produktami mrozonymi. Czy jaki¶ piec konwekcyjno-parowy + kontakt grill do panini da rade temu podolaæ ? Nie wiem jaka wyjdzie pizza z takiego pieca(bez funkcji pary zakladam) |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Masz na my¶li piec konwekcyjny bez pary? Jakim dysponujesz bud¿etem? Rozwi±zañ jest kilka..
|
||||||
|
Autor:
maciejbcc
Wypowiedzi: 7 |
witam, je¶li jeste¶ zainteresowany punktem gastronomicznym i rozja¶nieniem wszelkich kwestii w sprawie spr¿etu zapraszam do kontaktu 510 079 789
maciejbcc
|
||||||
|
Autor:
Raf
Wypowiedzi: 2 |
mam na my¶li piec konwekcyjno-parowy. Co do bud¿etu , generalnie chce na pocz±tek ograniczyc optymalnie koszty-muszê zweryfikowac oplacalno¶æ takiego punktu i potem ewentualnie dokupiæ urz±dzenia. Zakladam ¿e na poczatek kupiê jakie¶ uzywane sprzêty. Potrzebuje piec (pytanie jaki bylby optymalny do pizzy+jakie¶ zapiekanki +pieczywo mro¿one) witrynê grzewcz±,+ mo¿e stó³ chlodniczy i kontakt grill. Jezeli wystarczy miejsca i bêdzie taka potrzeba moze jakas mala zamra¿arka. Widzia³em ze whirpool ma jakis piec konwekcyjno-parowy do pizzy ale jest dosyc drogi-okolo 5500 netto.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Pó³torak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam nie zapominajmy o przepisach. ¿eby otworzyæ jakikolwiek lokal gastronomiczny nale¿y wdro¿yæ system bezpieczeñstwa ¿ywno¶ci HACCP. Dokumentacjê tak± mo¿na opracowaæ samemu lub zleciæ jej przygotowanie firmie doradczej
pozdrawiam Hacpasz firma doradczo-szkoleniowa (www.haccp-gmp.com.pl) |
||||||
|
Autor:
alex
Wypowiedzi: 3 |
Cze¶æ mam pawilon do sprzedania-dzia³a³ jako bistro-wymiary 5-5m-idealny na ma³± gastro.Mogê wys³aæ fotki.691 624 450-ma now± instalacjê elektr.oraz wod.kan,toaletê,zaplecze.
|
||||||
|
Autor:
alex
Wypowiedzi: 3 |
Cze¶æ mam pawilon na sprzeda¿ 5-5m-dzia³a³ jako bistro.691 624 450
|
||||||
|
Autor:
hanna_99
Wypowiedzi: 2 |
Je¶li chodzi o HACCP, dokumenty mo¿na przygotowaæ samodzielnie, zleciæ je w firmie z zewn±trz lub znale¼æ sklep, który posiada gotow± ju¿ dokumentacjê. Bardzo bogat± ofertê ma firma BHPEX: http://www.bhpex.pl/category/ksiega-haccp
Niezbêdne dokumenty z zakresu HACCP znajd± tu w³a¶ciciele ma³ych lokali gastronomicznych, du¿ych firm i wszystkich przedsiêbiorstw zwi±zanych w jaki¶ sposób z przetwarzaniem ¿ywno¶ci. |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Pó³torak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam dokumentacja HACCP powinna byæ tworzona indywidualnie dla danego lokalu gastronomicznego. Oferta firmy o której piszesz jest bardzo bogata ale to dokumentacja nad któr± trzeba popracowaæ zanim zaniesie siê j± do SANEPIDU.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Pó³torak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
18.03.2015 w Warszawie organizowana bêdzie kolejna edycja warsztatów po¶wiêconych zagadnieniom zwi±zanym z rozpoczêciem dzia³alno¶ci gastronomicznej omawiane bêd±:
- wymagania stawiane lokalom oraz pojazdom gastronomicznym przeznaczonym pod dzia³alno¶æ gastronomiczn± - zasady urz±dzania i wyposa¿ania kuchni lokali i wnêtrza pojazdów - technologia przygotowywania posi³ków - wytyczne odno¶nie przygotowania dokumentacji HACCP dla lokali gastronomicznych oraz pojazdów gastronomicznych - rejestracja w SANEPID dokumenty, które trzeba dostarczyæ Warsztaty prowadzimy od trzech lat pomogli¶my zrealizowaæ wielu osobom swoje plany serdecznie zapraszamy. Szczegó³y poltorak@haccp-gmp.home.pl. |
||||||
| MA³Y PUNKT GASTRONOMICZNY | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Mateusz91 Wypowiedzi: 3 |
Polecam Ci sprawdziæ t± firmê posiada profesionalne sprzêty do wyposa¿ania punktów gastronomicznych
https://jamp.com.pl |
||||||
|
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:42:36 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|