FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SANEPID WYMAGANIA PIECZARKI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SANEPID WYMAGANIA PIECZARKI

Autor: MORFIN


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2012-01-25 o godzinie 00:57:51.
witam lub cześć bo ponoć witać można tylko u siebie w domu:") w każdym bądż razie mam takie pewnie banalne pytanie lecz nie znam odpowiedzi, mianowicie chodzi mi o zasady posiadania świeżej pieczarki w zakładzie gastronomicznym dokladnie w pizzeri? teraz pyt. czy mozna takie cos posiadac? zaznacze ze lokal nie ma pomieszczenia do obrobki warzyw brudnych, a z tego co wiem ten niewinny grzybek jest podciagniety do warzyw okopowych korzeniowych? z gory dziekuje i czekam na odpowiedz jezeli ktos ja zna i bedzie chetny podzielic sie tą wiedzą. pozdrawiam........
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:00:19
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SANEPID WYMAGANIA PIECZARKI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "sanepid wymagania pieczarki" w grupie "haccp gmp ghp"
TAGI: sanepid (33)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.