![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SANEPID WYMAGANIA PIECZARKI |
|||||||
|
Autor:
MORFIN
Wypowiedzi: 1 |
witam lub cześć bo ponoć witać można tylko u siebie w domu:") w każdym bądż razie mam takie pewnie banalne pytanie lecz nie znam odpowiedzi, mianowicie chodzi mi o zasady posiadania świeżej pieczarki w zakładzie gastronomicznym dokladnie w pizzeri? teraz pyt. czy mozna takie cos posiadac? zaznacze ze lokal nie ma pomieszczenia do obrobki warzyw brudnych, a z tego co wiem ten niewinny grzybek jest podciagniety do warzyw okopowych korzeniowych? z gory dziekuje i czekam na odpowiedz jezeli ktos ja zna i bedzie chetny podzielic sie tą wiedzą. pozdrawiam........
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:00:19 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|