FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / IMPREZA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM IMPREZA NOWY TEMAT
TEMAT AUTOR WYPOWIEDZI STATYSTYKI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
Jaki namiot na imprezy plenerowe?
Ja ze swojej strony mogę polecić https://www.digitent.pl/namioty-ekspresowe - latem jeździmy na wiele targów plenerowych, więc wypożyczanie nie miałoby sensu, w dodatku jest opcja nadruku logo i odpinania ścian/okien/drzwi, więc można sobie go dowolnie personalizować w zależności od miejsca i pogody [..]
bohdan 18 5364
Obsługa imprez plenerowych
Witam, interesuję mnie organizacja obsługi imprez plenerowych. Mam nową przyczepę gastronomiczną, w tym roku pracowałam w letnim sezonie nad morzem, bar fast food. Proszę o radę od czego mam zacząć, żeby świadczyć tego typu usługi. Jestem zainteresowana również współpracą z firmą już działającą w t [..]
lorex 1 1634
Potrzebna gastronomia do obsługi imprezy - Sosnowiec
O ile dobrze zrozumieliśmy, to ta impreza już się odbyła (1 września) - stąd prośba @melci6 o pilny kontakt. [..]
melcia6 3 1144
Proszę o pomoc, sprzedasz na festynach
W kwestii sprostowania wcześniejszej wypowiedzi bo nie ma opcji edytowania. Przetargi, które są ogłaszana na organizację imprez może wygrać firma która będzie szukać podwykonawców na wszystko tzn. zespół, scena, ogrodzenie, ochrona, gastronomia i inne atrakcje. Zdarza się, że wygrać może firma kt [..]
miggiel 18 13033
Jaki powinien być zysk z imprezy zamkniętej?
Moim zdaniem zysk powinien być co najmniej taki jaki jest średni obrót weekendowy. Wesela to trochę inna bajka, nigdy nie organizowałem, ale w przypadku urodzin, spotkań firmowych itp. trzeba przyjąć jakąś sumę na osobę i się jej trzymać. Zależy od tego ile kosztuje u Was jedzenie i alkohol, trudn [..]
Zamek 2 2250
FORUM GASTRONOMICZNE IMPREZA
OSTATNIO DODANE TEMATY: zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do tuzjemy!    ubrania kucharskie: bluzy, zapaski, fartuchy. kupuj w naszym sklepie internetowym    firma aaatech   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.