używany sprzęt gstronomiczny kupię
witam, tak jak w temacie - szukam wyposażenia przyczepy gastronomicznej (kebab, frytki, hot-dog, opiekacz do zapiekanek itp.) jeżeli ma ktoś tego typu używany w dobrym stanie sprzęt to chętnie odkupię. Info na willa523@gmail.com |
2011-06-21 12:22:12 |
5 |
Jakie koszty otwarcia małej gastronomii??
(...)planuję właśnie rozpoczęcie działalności z budki gastronomicznej, budka świeżo zakupiona ale pusta, miejsce mam dobre, planuję sprzedaż lodów, hot-dogów, hamburgerów, frytek, kurczak z rożna, może kebab, gofry....zależy na co sanepid wyda pozwolenie - na początku w ogóle nie chcieli się zgodzić bo budka nie ma doprowadzonego stałego łącza wody i kanalizy - było trochę przepychanek z sanepidem bo nie ma możliwości aby tę wodę doprowadzić. Po pewnym czasie jednak sanepid zadzwonił, poinformował że postawa sanepidu się zmieniła i mogę rozpocząć sprzedaż - jutro mam spotkanie aby ustalić jakie konkretnie produkty mogę sprzedawać...
największą zagłostkę mam z piecem do zapiekanek. Są piece kowekcyjne i konwekcyjno-parowe - może napisze ktoś ze swojego doświadczenia jaki piec do jakich produktów najlepiej dobrać.. |
2011-05-30 15:08:05 |
9 |