FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / PROFIL U¯YTKOWNIKA / SWOJSKIE JAD³O
swojskie jad³o
Data rejestracji w systemie: 2011-05-09
Ilo¶æ tematów: 1       Ilo¶æ wypowiedzi: 12       Ilo¶æ og³oszeñ: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OG£OSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
PROSZE POMÓ¯CIE
A ile taka przyjemno¶æ by mnie kosztowa³a i na jakiej zasadzie by si eto odbywa³o????jak przejde pierwszy etap rekrytacji bo pod koniec maja bede we Wrocku....moglibysmy sie spotkac?!?!
2011-05-13 12:21:03 44
PROSZE POMÓ¯CIE
Boles³awiec dolno¶l±skie....a Ty??
2011-05-13 12:04:42 44
PROSZE POMÓ¯CIE
Wypo¿yczy³a bym sobie Ciebie na pare dni ;D
2011-05-13 10:03:37 44
PROSZE POMÓ¯CIE
To ma byc cos w rodzaju baru mlecznego tylko w troche nowoczesniejszym wydaniu....bardzo prosto,schludniei klasycznie....dobre domowe jedzenie TYPOWE polskie swojskie jad³o(i tu jeszcze sie waham czy przygotowywac na biezaco czy tak jak ja ostatnio sie sto³owa³am taki "szwedzki stó³"ja to tak nazywam by³o to w witrynie grzewczej wszystko gotowe i ca³y czas podgrzewane)co do kuchni to to mysle ze bedzie WIECEJ gazowego zasilania gotowanie i smazenie na kuchence gazowej.Bar ma byc na max 5-6 stolików+ catering.....No i w³asnie nie mam pojecia w jakiej granicy cenowej wyniosa mnie op³aty.
2011-05-12 15:33:22 44
PROSZE POMÓ¯CIE
No a co myslisz o tym co wymieni³am w wyposa¿eniu czy jet cos waznego co omine³am????No i czy orientujesz sie co do miesiecznych kosztów.....Dziekuje Ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-05-12 12:45:47 44
PROSZE POMÓ¯CIE
Jeszcze jedno pytanie czy ktos orientuje jakie sa koszty miesieczn- eksploatacyjne....(gaz,prad,scieki....itp.)????
2011-05-12 12:00:08 44
PROSZE POMÓ¯CIE
a co do dofinansowania z UP nie mam szans po 1 nie mam zyrantów....a po drugie jak mam z³o¿yc papiery jak musze miec lokal(a z tym mam problem...zreszta nawet gdybym mia³a to musze podpisac z najemcz umowe i zapewne zap³acic a i tak nie mam gwarancji ze dostane dotacje i bede w plecy ;P Czekam na 23 maja wtedy beda wyniki..... brrrrrrr ale sie boje!!
2011-05-12 11:02:28 44
PROSZE POMÓ¯CIE
No w³asnie lokalizacja jest swietna tyle tylko ze w piwnicy(gdzie sa strome schody i juz matka z dzieckiem tam nie wejdzie)...a wiec mowisz zeby drobnego sprzetu nie wymieniac..... ;/ kurcze tak sie tym denerwuje.....nie wiem czy dam rade....niby pomysl dobry ale jak zaczynam o tym wszystkim myslec to sie gubie....boje sie ze w czyms sie pogubie....jedno co mnie motywuje to to ze inni daja rade a pomysl ktory mam wydaje mi sie naprawde starzea³em w dziesiatke bo nie ma tego u nas.....no dobra a z us³ug ktorych firm najlepiej korzystac jesli chodzi o wyposazenie???
2011-05-12 11:00:10 44
PROSZE POMÓ¯CIE
Witam.....powoli pisze co mi do g³owy przychodzi i chcia³abym zeby ktos rzuci³ na to okiem ;P Czekam na dotacje z UE i jesli przejde pierwszy etap zaporoza mnie na rozmowe i musze sie jakos przygotowac wiec zacze³am od wyposazenia i ewentualnie na co chce przeznaczyc pieni±zki ktore dostane. wiec tak: 1)wyposa¿enie kuchni: -lodówka -witryna ch³odz±ca -zamra¿arka -kuchanka*2 -frytkownica -nale¶nikarka badz na poczatek patelnie -garnki -przybory kuchenne(noze,deski,choochle,wa³ki,t³uczek itp.....choc ca³y czas cos dopisuje i tak nie wiem czy wszysko mam ) -blat(y) -szafki -miski -zmywarka -talerze(ok 50 talerzy p³ytkich ma³ych i duzych,50 g³ebokich, -szklanki -sztucce -sosjerki 2)sala -sto³y -krzes³a -lampy -ozdoby(typu firanki,obrazy,obrusy) no i remont i tu wogole nie mam pojecia gdyz jeszcze nie mam lokalu(bardzo ciezko mi znalesc....albo cena ktora mi nie pozwala na najm albo brak drugiego wyjscia badz toalety.....mam w sumie jeden awaryjny ale jest w piwnicy tyle tylko ze przystosowany pod gastronomie.....ale w centum miasta.... BRADZO PROSZE PODPOWIEDZI....CO JESZCZE POWINNAM WZIAC POD UWAGE....z góry dziekuje
2011-05-12 10:43:51 44
PROSZE POMÓ¯CIE
Dziekuje Ci ¶licznie...mam nadzieje ze jak bede mia³a jeszcze jakies pytania(a bede mia³a napewno ;p)licze na dalsze podpowiedzi....jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
2011-05-09 13:03:39 44
PROSZE POMÓ¯CIE
Dziekuje....jeszcze tylko prosze o ma³e wyjasnienie..... ;/ rozruch zerowy???!!
2011-05-09 12:29:51 44
PROSZE POMÓ¯CIE
Witam.Mam zamiar otworzyc ma³± knajpke gdzie bede serwowac typowe dania polskie...tj.pierogi,nalesniki,placki,pare zupek....i troche dan g³ónych...mam juz troche pomys³ów w g³owie ale wogole nie wiem gdzie uderzyc i jak zaczac.....gdzie kupowac rzeczy do kuchni???co na poczatek jest mi niezbedne a bez czego sie obejde????no i jak przetrwac sanepid???PRZOSZE O JAKIEKOLWIEK WSKAZÓKI!!! z góy dziekuje
2011-05-09 12:06:22 44
 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.