FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / RAMBO
rambo
Data rejestracji w systemie: 2011-05-17
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 7       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Wymagania przyczepy gastronomicznej
Powoli zbliża się sezon, czy ktoś podpowie z jakiego materiału powinno być wykonane wnętrze w przyczepie, mam na myśli meble, czy muszą być one z kwasówki czy mogą być z płyty laminowanej?
2012-01-22 17:41:40 14
Wymagania przyczepy gastronomicznej
Na jakiej wysokości powinno być okno w przyczepie? Okno przez które będzie podawane jedzenie. Moja przyczepa prawie gotowa.
2011-06-18 10:02:52 14
Wymagania przyczepy gastronomicznej
pisałem już wcześniej że mam przyczepę i dostęp do płyty, na brak czasu nie narzekam więc chętnie zrobię sam ale nie wiem jak będzie z odbiorem, czy wystarczą mi tylko atesty na materiały z których będzie wykonana zabudowa przyczepy czy musi cała przyczepa uzyskać jakąś homologację lub atest? Według mnie powinno mi to zająć 2-3 dni i przyczepa będzie gotowa..
2011-05-25 13:40:43 14
Wymagania przyczepy gastronomicznej
Mam przyczepe i mam dostęp do tej płyty i profili, więc kosztem jest tylko moja praca i załatwianie atestów.. Nowa przyczepa na kurczaki to koszt ponad 10 000 zl.
2011-05-25 09:09:47 14
lody
odpuść sobie lody gałkowane.. zainteresuj się albo włoskimi albo świderkami. nie zapomnij o dodatkach do lodów tj polewy, posypki itp...
2011-05-24 23:22:32 6
Wymagania przyczepy gastronomicznej
Zabudowa będzie wykonana z płyty poliuretanowych i profili aluminiowych. Czy atest musi być na płytę czy kontener?? Kto ma go wystawić skoro ja sam będę przerabiał przyczepę? Dzwoniłem do producenta rożna i są wszystkie niezbędne dokumenty ale skąd mam mieć papier na kontener że niby może mieć kontakt z żywnością.. Nie otwieram restauracji tylko mała gastronomię a wymyślają jakby to miało nie wiadomo co być..
2011-05-22 11:39:04 14
Wymagania przyczepy gastronomicznej
Mam obecnie przyczepę, którą chciałbym przerobić na gastronomiczną. Jakie będę potrzebował dokumenty żeby taka przerobioną przyczepę zalegalizować? Jakie są wymagania sanepidu żeby sprzedawać w niej kurczaki z rożna? Rozmiar przyczepy: 3,2 x 1,4. Przyczepa jest dwuosiowa.
2011-05-18 19:06:53 14
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.