Fast Food w przyczepie gastronomicznej
Dzień dobry wszystkim!
Jestem nowy na tym forum i nie miałem do czynienia z gastronomią, więc proszę mi wybaczyć brak wiedzy. Postanowiłem podpytać osoby, które mają doświadczenie w prowadzeniu gastronomii typu fastfood w przyczepie gastronomicznej, oto moje pytania:
a) czy warto kupować nową przyczepę bo używanych jest bardzo dużo np. na allegro
b) z czego musi być wykonane wnętrze przyczepy, mam na myśli meble, bo oglądałem różne zdjęcia i np. w przyczepach meble są z drewna, w innych przyczepach meble inox
c) urządzenia muszą być nowe? jakie marki polecacie
d) ile powinien zarobić pracownik w przyczepie i czy ciężko o taki personel
e) jak rozwiązać problem prądu w przyczepie jeśli ma się ona przemieszczać
f) chyba najważniejsze pytanie, czy to jest dochodowy biznes? |
2013-01-03 13:39:09 |
7 |