FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / NATT09
natt09
Data rejestracji w systemie: 2013-08-27
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 1       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Początkująca w gastronomii
Witam, mam pare pytan na temat baru szybkiej obsługi w którym ma byc podawany również kebab. Nurtujące mnie pytanie dotyczy odpadów mięsnych a mianowicie: Co robic z takowymi odpadami jesli są one nieweilkie? Jak je przechowywać? Słyszałam, ze nie trzeba wzywac firmy odpowiedzialnej za utylizację jezeli odap jest niewielki( mały bar funkcjonujący w małym miasteczku) Nastepne pytanie dotyczy owadów i gryzoni? Co stosować na zapobieganie obecnosci gryzoni i owadów? Srodki czystosci. Czy np do toalet, podlóg rowniez musze byc to specjalistyczne srodki? Wiem, ze jesli chodzi o sprzet i wyposazenie kuchi oraz baru musza to byc specjalne srodki dezynfekująco-czyszczące ale co z podłoga i ubikacją? Może moje pytania sa śmieszne, ale uwierzcie, że od Pań w Sanepidzie jest cięzko cokolwiek wydusić. Według nich powinnam urodzic się z ta wiedzą ;)
2013-08-27 22:34:46 4
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.