FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / MORFIN
MORFIN
Data rejestracji w systemie: 2012-01-25
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 1       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
sanepid wymagania pieczarki
witam lub cześć bo ponoć witać można tylko u siebie w domu:") w każdym bądż razie mam takie pewnie banalne pytanie lecz nie znam odpowiedzi, mianowicie chodzi mi o zasady posiadania świeżej pieczarki w zakładzie gastronomicznym dokladnie w pizzeri? teraz pyt. czy mozna takie cos posiadac? zaznacze ze lokal nie ma pomieszczenia do obrobki warzyw brudnych, a z tego co wiem ten niewinny grzybek jest podciagniety do warzyw okopowych korzeniowych? z gory dziekuje i czekam na odpowiedz jezeli ktos ja zna i bedzie chetny podzielic sie tą wiedzą. pozdrawiam........
2012-01-25 00:57:51 1
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.