Prosze o pomoc
Witam Państwa bardzo serdecznie.za kilka dni mam zamiar przejąć lokal gastronomiczny w Warszawie. W lokalu obecnie prowadzona jest działalność gastronomiczna bodajże kuchnia tajska.lokal odebrany w zeszłym roku po remoncie.chciałabym prowadzić kuchnię polską.
1.czy zmiana rodzaju serwowanej kuchni wiąże sie z koniecznością ponownego całkowitego odbioru sanepidowskiego?
2.jakie dokumenty sanepidowskie musze wziąć od poprzednich właścicieli?
3.jak ewentualnie można obejść ponowny całkowity odbiór
Dodam że podczas wizyty w sanepidzie Pani powiedziała że jeżeli w poprzednim odbiorze było wyszczególnione że jest to kuchnia tajska to musi być tajska inaczej bedzie konieczny ponowny całkowity odbiór.przez odbiór całkowity rozumiem projekt,badania wody,wyciągi itd.
Prosze pomóżcie.to moja pierwsza inwestycja we własny lokal pomimo tego że doświadczenie mam.W tej sytuacji czuje się jak typowa "ciemna blondynka" :) |
2013-11-28 00:26:19 |
6 |