budka kebeb- jak otworzyć
witam. Mam zamiar otworzyć kebab-bar (wolnostojący kontener)
Posiadam doświadczenie ..
czym powinienem się zająć w pierwszej kolejności??
Interesuje mnie cały proces związany z sanepidem (co trzeba zrobić, zgłosić)
nie będzie łącza stałej wody ciepłej/zimnej. (woda z baniek)
o co najbardziej się czepia sanepid przy takich kontenerach - kebab???
jak to jest z projektem technologicznym???
co jeżeli kupie używany kontener gastronomiczny. który posiadał już adaptację sanepidu..
czy to mi wystarczy??
BAR będzie w centrum miasta w pobliżu przystanek pks ..lecz na tej samej ulicy są 4 inne bary.. i wszystkim sie kreci interes..czy warto sie za to brać??
ktoś wie jakie zyski może przynieść. czy warto zejść z ceny żeby zachęcić klientów (10 zł u konkurencji). |
2014-01-07 17:45:28 |
7 |