FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / MARIA
Maria
Data rejestracji w systemie: 2013-07-29
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 1       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Jaki lokal na kuchnię bez punktu sprzedaży?
Witam, Rozważam możliwość uruchomienia firmy oferującej dania tylko z dowozem. Poszukuję w związku z tym lokalu, w którym mogłabym prowadzić tego typu działalność- a więc oczywiście kuchnia, pomieszczenie socjalne z toaletą i jakiś magazyn-spiżarnia. Skala działalności ma być stosunkowo niewielka- docelowo ok. 80 porcji obiadowych dziennie plus kanapki, ew.sałatki i przekąski. Czym powinnam się kierować szukając lokalu pod tę działalność? Chodzi mi głównie o podstawowe wymagania techniczne typu wentylacja, media, powierzchnia itd. Chodzi oczywiście o spełnienie warunków stawianych przez sanepid i inne instytucję, które wchodzą tu w grę. Z góry dziękuję za radę:-)
2013-08-07 13:01:33 2
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.