FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / MAłA GASTRONOMIA ZIELONY
Mała Gastronomia Zielony
Data rejestracji w systemie: 2013-07-31
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 1       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Mała Gastronomia pytania podstawowe
Witam wszystkich forumowiczów i ekspertów gastronomicznych. Zamierzam w najbliższych miesiącach otworzyć małą gastronomię w swoim mieście. Na chwilę obecną jako że znam się na finansach bardziej niż na gastronomi układam wszystko w głowie gdyż jestem w ten dziadzinie zielony i tworze biznes plan by obliczyć jakie muszę zrobić obroty żeby się utrzymać na rynku, wiem też że wszystkiego można się nauczyć. Ale do rzeczy, jako że większość rzeczy z którymi miałem styczność jest dla mnie oczywista. A o nie oczywiste rzeczy pytam się Was ekspertów. Bo jak zauważyłem to forum bardziej funkcjonuje jako kanał sprzedaży internetowej w której prezentują państwo swoją ofertę a ja jestem potencjalnym klientem. Jestem Zainteresowany kupnem Kontakt Grill 2,3 szt.,Frytkownice 2szt., Salamander 1szt., Szafa Chłodząca 1szt., Szukam również szafek gastronomicznych, półek gastronomicznych, okapów gastronomicznych, akcesoria kuchenne i alternatywnie chodź chyba raczej to nie to forum serwetek, opakowań, pojemniczków z pokrywką oraz klimatyzacje, oraz rzeczy o których mogę zapomnieć w Państwo mi to uzmysłowicie. Interesuje mnie jak pewnie każdego cena, czas realizacji, wszystkie koszty (transport, przeszkolenie(jeżeli jest takie konieczne), i inne które mi nie przychodzą do głowy a o których Państwo wiedzą), pyzatym oczekuję fachowej porady i wyjaśnienia dlaczego dany produkt jest wart swojej ceny. Do wtorku 06/08/2013 mam tak zwany DEADLINE czyli najlepiej do poniedziałku 05/08/2013 muszę skończyć biznes plan żeby oszacować koszt inwestycji. Zaznaczam że posiadam już środki na inwestycje i nie ubiegam się o żaden kredyt bądź dotacje zatem w momencie podjęcia decyzji rozpocznę zakup sprzętów ponieważ planuję do września 2013 wystartować. Proszę o podanie numeru kontaktowego oraz godzin w jakich mogę zadzwonić preferuję godziny 18-21 w tych godzinach jedynie mogę pozwolić sobie na tego typu rozmowę gdyż wiem że taka rozmowa może trochę potrwać z racji faktu iż w niektórych sprawach jestem zielony. Zaznaczam iż pytanie będę zadawał konkretne by nie marnować Państwa czasu. Następnie po uzgodnieniach preferuje kontakt e-mailowy. Pozdrawiam
2013-07-31 20:18:27 5
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.