FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / MAGDADZ
magdadz
Data rejestracji w systemie: 2011-02-23
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 4       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
jaki piec do pizzeri?
ok a mam jeszcze jedno pytanie czy receptury musze kupowac czy wystarcza mi moje wlasne. mam ich kilka sprawdzonych i udoskonalonych nie chcialabym placic za cos co sama wymyslilam
2011-03-04 15:31:29 21
jaki piec do pizzeri?
chyba jednak obstawie piec elektryczny - niestety lokal jest w takim miejscu ze nie ma mowy o składowaniu drewna. nie mniej jednak czekam na dalsze opinie kto wie...
2011-02-28 21:26:27 21
jaki piec do pizzeri?
no wlasnie wygoda napewno wieksza glownie sterowania tempa pracy no i czystosci to zaalety elektrycznego za to glowna zaleta opalanego drewnem to atmosfera w lokalu ze niby fajnie bo to ''zywy''' ogien ze trzaski itp bajery choc osobiscie nie wiem czy taki piec to faktycznie ''przepuszcza'' trzaski czy tez inne odglosy. tyle ze widzialam zdjecia z lokalu gdzie byl takiz piec no i powiem ze stylizacja wnetrza byla ekstra. co prawda wszystko zalezy od gustu ale takiego lokalu w naszym miescie nie ma wiec powaznie biore pod uwage taki wystroj tylko problem tego pieca mnie nurtuje...:( druga zaleta to potencjalna mozliwosc oszczednosci na pradzie i tu drugi aspekt-na jakim poziomie rachunkow sie spodziewac za swiatlo?- chodzi oczywiscie o koszty przyblizone.
2011-02-23 22:26:11 21
jaki piec do pizzeri?
Witam. Nosze się z zamiarem otworzenia pizzeri (mam troche doswiadczenia) ale zastanawiam sie jaki piec wybrac – standardowo elektryczny czy opalany drewnem? Ma ktos w lokalu taki piec? Jak w praktyce wyglada praca z takim piecem? I co z wymogami sanepidu? A temperatura takiego pieca i czas pieczenia pizzy? Niestety przy takim piecu nie pracowalam i rzeczej nie mam mozliwości sie zalapac chocby na krotko. No i pytanie o drzewo- specjalne czy bez roznicy? Choc wydaje mi się ze drzewo ma znaczenie –aromat itd. I czy wogole taki piec warto stawiac. i czy cena 4 tys jaka ostatnio widzialam jest cena adekwatna.
2011-02-23 13:48:19 21
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.