FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / LECH
Lech
Data rejestracji w systemie: 2011-03-12
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 4       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
A co z umywalką? Teraz kolejna sprawa, bo nie mam umywalki do mycia rąk co jest głupotą w przypadku przyczepy, mam wodę w zbiorniku i radzę sobie z tym w nieco inny sposób a oni chcą umywalkę.
2011-03-29 19:33:37 5
Maszyny do lodów
Konkurencja zawsze napisze, że jest źle.. Ja robiłbym swoje, jeśli innym nie wychodzi to nie znaczy że tobie też się nie uda.
2011-03-16 11:27:34 10
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
Jest zapotrzebowanie na mięso dlatego jestem nim zainteresowany. Znalazłem już opiekacz gazowy, ale co z sanepidem? Czy muszę robić zmianę planu przyczepy?
2011-03-16 11:24:00 5
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
Od kilku lat prowadzę gastronomię w przyczepie gastronomicznej nad Polskim morzem, w tym roku chciałbym coś zmienić, dodając kebab w ofercie. Czy poza zakupem gyrosa będzie mi coś jeszcze potrzebne? Mam lodówki, zamrażarki, więc mięso jest gdzie trzymać. Kebaba będziemy ścinać nożem elektrycznym. Aktualnie oferuję: - zapiekanki - hamburgery - frytki - knysze - tosty Mam nadzieję, że po wprowadzeniu kebabu będę mógł sprzedawać np. knysze z kebabem, frytki z kebabem itp. Czy napewno gyros będzie jedynym potrzebnym urządzeniem? Co z sanepidem, czy mam to gdziekolwiek zgłaszać? Nie chcę robić żadnych zmian co do planu przyczepy, którą obecnie posiadam. Co do opiekacza kebaba to lepiej żeby był wyższy czy niższy z większą średnicą? Naoglądałem się tych urządzeń i jest duży wybór, tylko który będzie właściwy? Napewno kupię gyros gazowy.. Podpowie ktoś może ile zużywa taki gyros gazu na dzień..
2011-03-12 09:05:53 5
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.