Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
Od kilku lat prowadzę gastronomię w przyczepie gastronomicznej nad Polskim morzem, w tym roku chciałbym coś zmienić, dodając kebab w ofercie. Czy poza zakupem gyrosa będzie mi coś jeszcze potrzebne? Mam lodówki, zamrażarki, więc mięso jest gdzie trzymać. Kebaba będziemy ścinać nożem elektrycznym.
Aktualnie oferuję:
- zapiekanki
- hamburgery
- frytki
- knysze
- tosty
Mam nadzieję, że po wprowadzeniu kebabu będę mógł sprzedawać np. knysze z kebabem, frytki z kebabem itp.
Czy napewno gyros będzie jedynym potrzebnym urządzeniem? Co z sanepidem, czy mam to gdziekolwiek zgłaszać? Nie chcę robić żadnych zmian co do planu przyczepy, którą obecnie posiadam.
Co do opiekacza kebaba to lepiej żeby był wyższy czy niższy z większą średnicą? Naoglądałem się tych urządzeń i jest duży wybór, tylko który będzie właściwy? Napewno kupię gyros gazowy.. Podpowie ktoś może ile zużywa taki gyros gazu na dzień.. |
2011-03-12 09:05:53 |
5 |