Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania??
Witam
potrzebuje podgrzac upieczone bulki w piekarni. Bardzo zalezy mi na chruposci produktu.
Ewentualnie czy w takim kontakt grillu mozna tez podgrzac kotlet??
Z mielonym rozumiem, a jesli chcialbym przygotowac kotlet schabowy lub piers z kurczaka? przepisy pozwolą??
Jest jakis model kontakt grilla godny polecenia??
"dostawcy dla gastronomii" firmy które doworza surówki, kotlety, sosy itp itd...???
jesli nie to gdzie najlepiej sie zaopatrzec??? J.w. zalezy mi na smacznych kotletach, frytkach itp.
Pozdrawiam. |
2013-09-19 09:38:36 |
8 |
Prośba o pomoc otwieram przyczepę gastr. pytania??
Witam,
Otwieram przyczepę gastronomiczną i pojawiają się pewne dylematy. Czytając forum doszedłem do wniosku, że uzyskam od Was pewne informację.
Planowana sprzedaz od 40 do 70 porcji dziennie.
Chciałbym zakupić piec konwekcyjny - cel: bułki do hot dogów, hamburgerów muszą być chrupkie. Jaki piec kupić?? są za 2000 i za 20000? ?? Może są jeszcze inne rozwiązania??
Jakiej firmy i i jaką frytkownice zakupic?
Pieczywo już mam, potrzebuję mięsa. Czy mogę sam robić kotlety mielone, schabowe?
Jeśli nie to gdzie zakupić smaczne kotlety?? (takie zbliżone do domowych)
Czy przy takiej działalności jest sens korzystać z rozwiazan "dostawcy do gastronomii" ew jakie firmy polecacie woj Łódzkie. Radomsko i okolice
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Pozdrawiam |
2013-09-18 12:38:17 |
8 |