FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / JAGODZIA822
jagodzia822
Data rejestracji w systemie: 2011-09-01
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 1       Ilość ogłoszeń: 2

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
PORADY ODNOŚNIE FRYTOWNICY / FRYTURY / FRYTEK
mam uprzejme pytanie do osób które miały/mają coś wspólnego z gastronomią-mianowicie kilka miesięcy temu kiedy otwierałem lokal sprzedawane były słodkości gofry itd teraz kiedy wprowadzam obiady domowe,fast foody oczywiste ze potrzebuję FRYTEK i tutaj pojawia się problem ponad miesiąc temu jak zakupiłem frytownice hendi taka nie za duża 8l bodajże kupiłem odrazu fryture w takiej metalowej beczce była droższa od pozostałych i ktos mi doradził w makro ze bardzo dobra miała konsystencje smalcu także nie byla z tych tanszych płynnych. na początku wszystko ok po dwóch tygodniach smazenie(zaznaczam ze to było kilka porcji dziennie,czasami wcale także łącznie przez te dwa tygodnie może z 25-30porcji)podczas smażenie strasznie zaczeła się pienić do tego stopnia ze prawie wylatuje z frytownicy w ten czas postanowiłem kupić nowa fryture wymyłem cala frytownice i załadowalem fryture smaże smaże znow mijaja ponad dwa tygodnie i dzieje się to samo :( CZY MOZE MI KTOS DORADZIC CO MOGE W TYM WYPADKU ZROBIC CZY TE FRYTURY GOLDPACK RZECZYWISCIE KOMUS TEZ TAK SIE SPRAWOWWAŁY ? OD CZEGO TAK SIE TO PIENI BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA POMOC BO TO NAPRAWDE UDRĘKA :((W OBECNEJ CHWILI MUSZE TRZYMAC KOSZ WYZEJ GRZALKI BO INACZEJ MIALBYM WSZYTSKO ZALANE)
2013-04-04 13:45:44 15
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.