FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / JACASS
Jacass
Data rejestracji w systemie: 2013-06-11
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 3       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Filtracja oleju i zalety
Urządzenie mimo wysokiej ceny jak na Polski rynek ma wiele zalet. Samo to ze jest poreczne i można schować je w szafce na buty, a nie zajmuje pół kuchni. W tej przestrzeni zmieściłby sie piec konw-parow:) Wiadomo że mozna kombinowac i szukac tanszych rozwiazan ale skoro moją restauracje stać na to a żeby wydac te klika tysięcy złoty na urzadzenie które za jakis czas zacznie zarabiac na siebie to czemu nie?Z reszta poważni restauratorzy nie maja czasu myślec o tym zeby jechac do spawacza i szukac filtrów olejowych.:)Jeżeli chodzi o mnie to mój czas w moim lokalu bardziej przyda się do budowania marketingu i renomy. Popieram system Vito w 100% i polecam to poważnym przedsiębiorcom a nie " gołodupcą" co ledwo zarabiają na czynsz w knajpie:)
2013-06-18 17:22:07 23
Filtracja oleju i zalety
Może mało nie zapłaciłem ale około 6tyś z filtrami. Był jeszcze tester oleju w ofercie ale tyle pieniedzy nie chcialem w to pakowac. Kiedys przyjezdzala do mnie firma ktora filtruje olej z "odkurzaczem" to zawalali mi cala kuchnie i placilem ponaz 1 zł za litr przefitrowania oleju. Od kiedy mam VITO robie to sam keidy tylko frytura jest zbyt przepalona i wyciagam ten syf. Zajmuje mi to 2-3 min i moge to robić w godzinach dużego ruchu w lokalu,kiedy nie ma czasu na zmiane frytury. W swoim lokalu korzystam dużo z frytury i widze tą rożnicę. Przed zakupem zmienialem fryture co 2 dni (10L) - okolo 60zł brtto. Teraz robię to raz w tygodniu dolewajac okolo 2L zwykłego oleju z tesco czy biedronki. Nie mówiąc o jakości frytek czy innych produktów wymagających smażenia w głębokim tłuszczu. Nie ma śladów na produktach "przepalonych oczek" czy innych syfów. Swoją knajpe prowadze już 3 lata i jeśli nic się nie zmieni to urządzenie zwróci mi się za 11 mscy:)
2013-06-11 21:52:02 23
Filtracja oleju i zalety
Witam użytkowników, miesiąc temu w Niemczech zakupiłem urządzenie firmy vito do filtarcji oleju z frytownic. Na początku nie wiedziałem czy dobrze zrobiłem ale trudno zainwestowałem. I oto moje odczucia: - Inwestycja po miesiącu zaczeła na siebie zarabiać poprzez odzysk oleju, który generalnie mial iść do kosza - Używam okolo 20-30L tygodniowo i przez ostatni miesiąć wydałem na fryture o połowe mniej. Czy ktoś ma podobne doświadczenia z tym produktem?Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to chętnie udziele odpowiedzi
2013-06-11 15:44:59 23
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.