FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / INWEST
INWEST
Data rejestracji w systemie: 2014-07-16
Ilość tematów: 4       Ilość wypowiedzi: 8       Ilość ogłoszeń: 1

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Catering dietetyczny jakie wyposażenie?
Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć osoby doświadczone i mające już o tym jakąś wiedze a mianowicie? otwieram w ciągu 3 miesięcy Catering Dietetyczny ze zdrowym jedzeniem TYLKO NA WYNOS - czyli pakowane hermetycznie / próżniowo . Moje pytanie dotyczy jedynie co powinienem zakupić jeśli chodzi o wyposażenie kuchni niezbędny sprzęt na początek , wiadomo na początku szału z zamówieniami nie będzie więc nie chce kupować odrazu wszystkiego . Obecnie posiadam : 5 lodówek 2 zamrażarki 2 duże blaty ze stali nierdzewnej - które mi w zupełności wystarczą 3 kuchenki gazowe - są to standardowe które większość osób posiada w domu Wiem że na pewno muszę zakupić Piec konwekcyjno parowy , oraz zgrzewarkę do tacek i na tym się kończy .... Przedstawie również przykładowe Menu na tydzień dla orientacji Poniedziałek Śniadanie:    Jogurt z musli "Śladami Inków" II śniadanie:    Kuskus z papryką i pomidorami Obiad:    Makaron z kurczakiem, pieczarkami i suszonymi pomidorami, rucola Podwieczorek:    Budyń waniliowy z migdałami, jabłko pieczone Kolacja:    Pierś z indyka pieczona, mix warzyw, pieczywo Wtorek Śniadanie:    Twarożek na szpinaku z siemieniem lnianym i kiełkami rzodkiewki, wędlina drobiowa, pasta z awokado, pomidorki koktajlowe, pieczywo II śniadanie:    Zupa ogórkowa Obiad:    Łosoś w sosie pomarańczowym z migdałami, warzywa na parze, ryż czerwony Podwieczorek:    Galaretka z brzoskwiniami Kolacja:    Roladki z cukinii z serem i orzechami włoskimi, mix warzyw, pieczywo Środa Śniadanie:    Pieczywo fitness, pasztet z soczewicy, ser koryciński, świeże warzywa II śniadanie:    Mozzarella z pomidorami, papryką i bazylią Obiad:    Bitki wołowe w sosie cebulowo-koperkowym, warzywa na parze, kasza pęczak Podwieczorek:    Kokosowa tapioka z musem mango Kolacja:    Pappardelle z sosem pomidorowym, pieczarkami i serem żółtym Czwartek Śniadanie:    Jogurt z granolą domową II śniadanie:    Sałatka z czarnym sezamem Obiad:    Halibut pod warzywną pierzynką, ziemniak pieczony Podwieczorek:    Kisiel jabłkowy Kolacja:    Tarta orkiszowa z zielonym groszkiem, papryką i ziołami Piątek Śniadanie:    Jogurt z musli "Słoneczne" II śniadanie:    Zupa prowansalska bazyliowa Obiad:    Risotto z ryżu parboiled z warzywami i serem blue, pomidorki koktajlowe, rucola Podwieczorek:    Gruszka pieczona z nadzieniem twarogowo-bakaliowym Kolacja:    Sałatka z kaszy jaglanej, soczewicy z oliwkami i serem feta, pieczywo Sobota Śniadanie:    Owsianka z prażonym jabłkiem i orzechami włoskimi, warzywa II śniadanie:    Zupa jarzynowa z pomidorami i cukinią Obiad:    Papryka faszerowana mięsem drobiowym, kaszą jaglaną, czerwoną fasolką i mozzarellą, warzywa na parze, ryż biały i dziki Podwieczorek:    Owoce z gorzką czekoladą Kolacja:    Ryba po grecku, mix warzyw, pieczywo Niedziela Śniadanie:    Jogurt z musli "Smak tropiku" II śniadanie:    Sałatka z mozzarelli, pierożków tortellini z bazylią i pesto, pomidory Obiad:    Łosoś pieczony z cukinią i pomidorami, warzywa na parze, ryż czarny Podwieczorek:    Galaretka z owocami Kolacja:    Roladki z omleta z makrelą i papryką, mix warzyw, sucharki pełnoziarniste Jest to przykładowe , w ofercie będzie około 5 opcji ; Standardowa , Sportowa , Bezglutenowa , Wegańska itd. Pozdrawiam.
2015-10-05 13:19:04 12
SZUKAM EKSPERTA GASTRONOMICZNEGO
bez obrazy , ale przepraszam Panu podziękuje za współpracę po przeczytaniu paru opinii na Pana temat..
2014-08-14 13:52:29 9
SZUKAM EKSPERTA GASTRONOMICZNEGO
Witam szukam osoby która będzie mi pomóc jeśli przedstawię swój problem a mianowicie w skrócie chodzi o to że mam działkę 700mkw gdzie stoi parenascie lat - bar i sklep planuje otwarcie nowego baru/restauracji potrzebuje porady od czego zaczynac co robic by wszystko czyli cala kuchnia i obiekt sprawnie chodził jeśli mam wytyczne sprzed paru lat ile towaru schodzi oraz jacy to klienci . Pozdrawiam
2014-08-08 22:03:09 9
SZUKAM SPECÓW - PROJEKT ITD>
ths_sqn@wp.pl proszę bardzo :-)
2014-07-23 11:50:49 4
SZUKAM SPECÓW - PROJEKT ITD>
Projekt technologiczny , oraz lokalu Kuchni + pokoje do spania , Miejscowość nadmorska Koło Koszalina ktoś może kogoś polecić kogo wybrać? Pilnie zależy na czasie jak każdemu ale w tym przypadku naprawdę mamy mało czasu :)
2014-07-22 20:28:40 4
SZUKAM SPECÓW - PROJEKT ITD>
Witam, szukamy osoby doświadczone tylko z doświadczeniem wieloletnim. Osoby które wykonują projekty w TERMINIE!!! Potrzebuje , projektu lokalu , kuchni , rozmieszczenie pomieszczeń , sprzętu , i wszystko co potrzebne do otwarcia lokalu od zera. Pozdrawiam
2014-07-22 08:49:28 4
nowa restauracja od czego zacząć?
Mam plan wstępny muszę wyrobić się w ciągu 12 miesięcy , wyburzenie , pozwolenie o budowę , projekt - ma to być budynek na dole z kuchnia a u góry z pokojami do spania i przed lokalem ogródek ze stelażu ogródek zadaszony na 80 osób .. Czyli lepiej będzie wybrać mieszkanie i przerobić dół pod kuchnie przez architekta? ile kosztuje takie przerobienie projektu
2014-07-21 09:15:52 5
nowa restauracja od czego zacząć?
Witam posiadam działkę nad morzem około 700 mkw , obecnie prowadzony jest sklep i bar wybudowany 20 lat temu, na tą chwilę jest to już w takim stanie że nadaje się tylko do wyburzenia , powiem tak jeden Pan architekt za sam projekt wycenił sobie 50 tyś a całą realizacje na około 400 tyś , trochę go poniosło dlatego piszę tutaj : moja wizja to otworzyć restauracje z dużym ogródkiem i murowany budynek gdzie będzie się znajdować kuchnia oraz pokoje do spania dla personelu , jak mogę obniżyć koszty chodzi mi o papierkową robote nim zaczną budować nowy lokal czyli architekt itd.
2014-07-16 23:38:20 5
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.