FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / INDOR-KEBAB
indor-kebab
Lokalizacja: Błonie
Data rejestracji w systemie: 2012-11-28
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 1       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Opis technologii lub rodzaju i zakresu działalności - pomocy
Witam. Szukam w internecie jakiegoś wzoru czegoś takiego ale nic nie znalazłem. Jak w temacie. Puki co napisałem tyle... -------------- Przygotowanie kebaba odbywa się w kuchni przy blacie ze stali nierdzewnej i składa się z następujących kroków. 1. Pitę/bułkę podgrzać w mikrofali i przygotować do nałożenia składników 2. Ściąć gotowe upieczone mięso ze szpindla z mięsem 3. Nałożyć mięso i surówkę do pity/bułki 4. Przygotowany kebab włożyć do papierka na kebab i podać z papierowym ręcznikiem klientowi ------------- Plan jest w ciągu miesiąca też kupić opiekacz do pity i frytkownice. Żeby podawać na talerzu (jednorazowym) z frytkami. Nie wiem po co cały ten opis skoro maja HACCP, GMP i GHP Podpowie ktoś jak to powinno wyglądać ?
2012-11-28 23:20:33 1
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.