Opis technologii lub rodzaju i zakresu działalności - pomocy
Witam. Szukam w internecie jakiegoś wzoru czegoś takiego ale nic nie znalazłem. Jak w temacie. Puki co napisałem tyle...
--------------
Przygotowanie kebaba odbywa się w kuchni przy blacie ze stali nierdzewnej i składa się z następujących kroków.
1. Pitę/bułkę podgrzać w mikrofali i przygotować do nałożenia składników
2. Ściąć gotowe upieczone mięso ze szpindla z mięsem
3. Nałożyć mięso i surówkę do pity/bułki
4. Przygotowany kebab włożyć do papierka na kebab i podać z papierowym ręcznikiem klientowi
-------------
Plan jest w ciągu miesiąca też kupić opiekacz do pity i frytkownice. Żeby podawać na talerzu (jednorazowym) z frytkami.
Nie wiem po co cały ten opis skoro maja HACCP, GMP i GHP
Podpowie ktoś jak to powinno wyglądać ?
|
2012-11-28 23:20:33 |
1 |