FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / ERIKAA
Erikaa
Data rejestracji w systemie: 2013-01-07
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 3       Ilość ogłoszeń: 1

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Bezpłatne prezentacje i pokazy learnShops w ramach III Targów FOOD-to-GO
Szczegóły na www.easyfairs.com/pl
2013-02-01 14:14:30 2
Bezpłatne prezentacje i pokazy learnShops w ramach III Targów FOOD-to-GO
Zapraszam do udziału w bezpłatnych prezentacjach i pokazach w ramach III Targów dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu FOOD-to-GO, które odbędą się 5-6 lutego 2013r. 05.02.2013 (wtorek) 11.00-12.00 HRC serwis Sp z. o. o. Kawa z alkoholem: Przygotowanie prawidłowego Irish Coffee. Przygotowanie kilku drinków na bazie kawy i alkoholu. 12.00-12.30 Stowarzyszenie Kobiet Zgorzałego Prezentacja regionu – Gmina Stężyca, pokaz przyrządzania placków ziemniaczanych wraz z degustacją. 12.30-13.00 Stowarzyszenie Lider Wałecki Prezentacja regionu – Gmina Wałcz – kulinarne atrakcje (Kiszka szwedzka), potencjał turystyczny regionu oraz działania które podejmuje Lider Wałecki. 13.00-13.30 Polskie Stowarzyszenie Przetwórców Ryb "Cudze chwalicie, swego nie znacie", czyli prezentacja na temat polskich ryb, pływających w Bałtyku. 13.30 Unilever Food Solutions Pokazy kulinarne mistrzów kuchni Unilever: Nowoczesne techniki w polskiej kuchni. Lekkie i smaczne sałatki. Techniki przygotowania zup. Sos jako ważny składnik dania. 06.02.2013 (środa) 10.30-11.30 HRC serwis Sp. z o.o. Latte art. Pokaz rysowania na kawie: Przedstawienie podstawowych wzorów. Freepour - czyli wzory wykonane tylko z nalania - wzory z użyciem wykałaczki. 11.30-12.00 APIPOL - KRAKÓW Prezentacja firmy, osiągnięcia, przedstawienie produktów oraz ich zastosowanie m.in. w kuchni. 12.00-12.30 Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej "Program MENU BEZ GLUTENU - odkryj nowego klienta". 12.30-13.00 Restauracja Trio, Gdynia Dlaczego warto wzbogacić menu o potrawy bez glutenu? Case Study. 13.30 Unilever Food Solutions Pokazy kulinarne mistrzów kuchni Unilever: Nowoczesne techniki w polskiej kuchni. Lekkie i smaczne sałatki. Techniki przygotowania zup. Sos jako ważny składnik dania.
2013-02-01 14:11:24 2
Mięso do Kebaba
Witaj mefju, Nie wiem, z której części Polski jesteś, ale za miesiąc 5-6 lutego w Gdańsku będą miały miejsce targi gastronomiczne FOOD-to-GO. Wiem, że między innymi ma być tam ustanawiany rekord Polski w pieczeniu kebaba i mają się pojawić firmy związane z tą działalnością. Moim zdaniem właśnie podczas takich wydarzeń można najlepiej zorientować się w temacie. Szczegóły znajdziesz na stronie organizatora oraz profilu Facebook. Wystarczy wpisać nazwę targów.
2013-01-07 14:02:57 4
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.