FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / CASIAN
Casian
Data rejestracji w systemie: 2015-09-26
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 1       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Piec konwekcyjno parowy dla cateringu
Witam Jest to mój pierwszy post więc na wstępie Witam Wszystkich.  Nie chciałem zakładać nowego tematu, a mam problem. Prowadzimy rodzinną kuchnie w szkole, chciałem nabyć do swojej kuchni piec konwekcyjno parowy. Niestety nie miałem wcześniej z nimi nic do czynienia a zastanawiam się czy w takich piecach można piec kotlety (mielone, w panierce) ryby, kurczaki, wszelakie mięsa?  Niestety nigdy na takim piecu nie pracowałem i nie wiem czy jest to wykonalne. Druga sprawa jakie mnie nurtuje to sama instalacja takiego pieca na kuchni. Doczytałem że musi być źródło wody, w moim przypadku tylko piec elektryczny wchodzi w grę, więc przyłącze elektryczne ale nie wiem jak z wentylacją? Czy taki piec musi być wpięty bezpośrednio w komin czy może stać pod okapem ?  Dużo pytań i niejasności ale może ktoś doradzi co i jak ma wyglądać.  Z góry dziękuje.
2015-09-26 21:14:52 5
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.