Ranking sprzętu
Chciałbym zaproponować , aby użytkownicy lub serwisanci , pokusili się o ranking sprzętu z rozdziałem na poszczególne jednostki , uwzględniający takie cechy jak bezawaryjność , trwałość ,uniwersalność , sprawność i dostępność serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego . Można punktować w skali 1-10. |
2014-03-16 12:36:53 |
1 |
Nitypowa działalność Kuchnia i przepisy związane z jej ewentualnym odbiorem
Witam
W zabytkowym obiekcie postanowiliśmy wraz z małżonką przeznaczyć kilka pomieszczeń na kuchnię i zmywalnię . Poczęstunki będą w niej przygotowywane okazjonalnie (nie sprzedawane) , przy okazji wydarzeń organizowanych przez nas , oraz zakładamy możliwość udostępnienia kuchni osobom trzecim w razie wynajęcia obiektu . Czy musimy zgłaszać taką kuchnię do sanepidu , przechodząc gehennę papierologiczną ? |
2014-03-16 11:14:14 |
4 |