FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / ANNIAG
AnniaG
Data rejestracji w systemie: 2013-01-18
Ilość tematów: 2       Ilość wypowiedzi: 2       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Wentylacja mechaniczna
Witam, mam pytanie,czy ktos potrafi okreslic mniej wiecej koszt wentylacji mechanicznej w lokalu gastronomicznym typu fast food o powierzchni ok.90m2? Mam juz dwie wyceny,ale roznica miedzy dwiema ofertami wydaje mnie sie zbyt duza, wiec stad to pytanie. Z gory dziekuje za odpowiedz.
2013-02-28 11:52:30 29
Lokal do remontu
Witam wszystkich, mam zamiar w niedlugim czasie otworzyc lokal gastronomiczny o pow.140m2 wraz z moim mezem Wlochem. Lokal,ktory wynajmujemy juz od kilku dni to dawny sklep odziezowy wiec musimy dostosowac go do potrzeb lokalu gastronomicznego.Posiadamy juz projekt technologiczny i jestesmy w trakcie konkretyzacji tzw.koncepcji naszej wymarzonej pizzeri. To co nas PRZERAZILO po rozmowie z architektem to fakt,iz czas oczekiwania na pozwolenia na remont ze strony starostwa(wydzial budownictwa)a takze (w naszym przypadku) kuratora zabytkow(gdyz lokal znajduje sie w strefie zabytkowj blisko rynku) to cala wiecznosc (od 1 do nawet 3 m-cy).Jestesmy przerazeni gdyz lokal za czynsz nie jest niski a z drugiej strony nie chcielismy stracic takiej okazji (pozycja w samym centru na bardzo uczeszczanej ulicy), wiec sama mysl,iz musimy placic wynajem za lokal,ktory stoi pusty i nic w nim nie mozemy robic w oczekiwaniu na pozwolenia przeraza nas i odbiera checi do otworzenia czegokolwiek. Jesli ktos mial podobne problemy lub wie,ze czas oczekiwania moze byc krotszy,prosze o wypowiedz. Ps.myslimy na prawde nad rezygnacja z lokalu tracac w ten sposob kaucje i placac czynsz jeszcze przez 4 m-ce jak w kontrakcie.
2013-01-18 18:46:05 3
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.