FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / AGAWIT
AGAWIT
Data rejestracji w systemie: 2014-02-17
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 5       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
drobny sprzęt kuchenny
A mogę wiedzieć jaka to firma?
2014-02-19 22:08:50 14
drobny sprzęt kuchenny
To powiat olecki
2014-02-18 21:32:29 14
drobny sprzęt kuchenny
Wszystko rozumiem i w zupełności się z tym zgadzam, tylko karczma znajduje się w takim rejonie Mazur, że wszytsko zamawiamy przez internet, zazwyczaj na dostawę czekamy długo, sklepu w promieniu 80 kilometrów z takim sprzętem nie ma i wolałabym wyposażyć się w niezbędne minimum.
2014-02-18 10:42:53 14
drobny sprzęt kuchenny
Jesli chodzi o meble, wysposażenie kuchni w urządzenia, zastawę kuchenną, to wszystko mam. Ale przeglądając katalogi różnych firm, tego drobnego sprzętu jest tyle, że głowa mała. Pojemniki gastronomiczne, łopatki, szufelki rózgi itd. Nie mam pojęcia w jakich ilościach i co kupić.  I tu jest mój problem, bo gdybym była doświadczonym kucharzem, to pewnie wiedziałabym co warto mieć pod ręką.
2014-02-18 10:39:52 14
drobny sprzęt kuchenny
Otwieram za jakiś czas karczmę, która będzie podawać regionalne potrawy, trochę domowej kuchni. Jestem na etapie wyboru drobnego sprzętu kuchennego. Zakupiłam już garnki różnej wielkości i pojemności, patelnie, brytfanny, cedzaki, miski, chochle, deski do krojenia, noże, listwy magnetyczne, skrobaki do ryb, tłuczki, tasaki, ubijaki, wkłady do gotowania. Nie wiem dokładnie co mogłoby mi się jeszcze przydać. Pragnę dodać,że nie mam doświadczenia w gastronomii, zamierzam zatrudnić kucharza, a chciałabym do tego momentu wyposażyć kuchnię tak, aby mógł w miarę możliwości czuć się dobrze. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że pewnie dużo zakupów czeka mnie po rozmowie z kucharzem i przeanalizowaniu jego metod pracy, ale wiem,że jest takie niezbędne minimum. Pomożecie? Dodam jeszcze,że stawiamy na przejezdnego klienta i okolicznościowe imprezy, no i kuchnię regionalną, mazurską, czyli rybki, kartacze, kluchy, pierogi, dziczyzna, zupy. W kuchni mam już piec konwekcyjno parowy. Będę wdzięczna za pomoc.
2014-02-17 11:25:15 14
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.