![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIZZERIA ZAKUP SPRZęTU POMOC PRZY WYBORZE, ZAPRASZAM FIRMY SPRZEDAJąCE SPRZęT GASTRONOMICZNY |
|||||||
|
Autor:
PizzaPie
Tematy: 5 Wypowiedzi: 14 |
Witam,
chcę zakupić sprzęt do pizzeri. Zastanawiam się nad piecem: http://www.ceneo.pl/11058595 czy to dobry wybór? Lepszy jest Hendi czy Stalgast, a może coś innego? I jak z dostępnością części? Czy podstawa pod piec jest konieczna? Chyba lepiej wykonać ją wykonać u spawacza? Planuje zakup jeszcze kilku przedmiotów, możecie mi coś doradzić: Miksera spiralnego Blatów roboczych Drobne przedmioty takie jak noże, garnki itp. I czego jeszcze byście radzili? Z chęcią uzyskam jakąś ofertę od firm na sprzęt. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Local Pizza
Wypowiedzi: 8 |
Dzień dobry,
jesteśmy producentem mobilnego pieca do pizzy. To doskonałym urządzenie, które pozwoli na promocję stacjonarnego lokalu. Można postawić piec w ogródku przy restauracyjnym, a także obsługiwać różnego rodzaju imprezy plenerowe. Zakup zwraca się bardzo szybko, a korzyści promocyjne są bardzo duże. Dodatkowo oferujemy szkolenia wypieku pizzy w piecu opalanym drewnem, kredyt, leasing na zakup naszego urządzenia. Nasz piec można zobaczyć w użyciu w stacjonarnej pizzerii w Krakowie. Zapraszamy na spotkanie. Jeśli chciałby Pan uzyskać więcej informacji na temat pieca, nasze katalogi, ofertę cenową proszę o podanie adresu mailowego. Serdecznie pozdrawiam, Anna Radosz biznes@localpizza.pl www.localpizza.pl |
||||||
Autor:
bcs
![]() ![]() Wypowiedzi: 58 |
Bardzo proszę o podanie danych kontaktowych.
|
||||||
|
Autor:
PizzaPie
Tematy: 5 Wypowiedzi: 14 |
Zastanawiam się nad piecem dwukomorowym Hendi.
Czym się różni Kitchen line 44 od Profi line 44 ? Oczywiście poza mocą, wielkością komory i sterowaniem grzałek. I dlaczego profi waży o 50% więcej od kitchen i jest też 50% droższy? Rozmawiając z handlowcem niewiele się dowiedziałem, namawiał mnie tylko do kupna droższego pieca, mówiąc, że ten tańszy jest dobry na miesiąc. |
||||||
|
Autor:
PizzaPie
Tematy: 5 Wypowiedzi: 14 |
sprzęt który planuje zakupić:
Piec Hendi Miesiarka Hendi 20L Stół chłodniczy Hendi 2-drzwiowy z blatem Nadstawka chłodnicza Hendi Lodówka z zamrażarką I to chyba wszystko co jest niezbędne, z takich dużych rzeczy? |
||||||
Autor:
bcs
![]() ![]() Wypowiedzi: 58 |
Jeśli planujesz rozsądny biznes, i istotnym będzie powtarzalność produktu może lepszym rozwiązaniem będzie piec Cuppone Tiziano http://www.cuppone.com/products, jako piec cenowo bardzo podobny natomiast jakościowo dużo lepiej wykonany.
Miesiarka Hedni 20l nie ma ściąganej dzieży co powoduje co może utrudniać jej mycie. Sugerował bym tą 22l Stół chłodniczy powinien być wyposażony w blat kamienny. Natomiast nadstawka będzie większa od stołu może warto się zastanowić nad większym stołem chłodniczym zamiast lodówki z zamrażarką a zamorzarkę [szafę mroźniczą] usytuować odzienie. Spotykanym rozwiązaniem w pizzeriach są szuflady na ciasto zaraz przy stole chłodniczym z nadstawką. Z rzeczy możesz jeszcze potrzebować zależnie od planowanej sprzedaży, dostaw oraz obranje formy produkcji: zmywarkę, stoły z zlewami, szatkownice, krajalnice, regały, kuchenkę 1-2 palnikową lub nastawną ect. |
||||||
|
Autor:
gastropiec
Wypowiedzi: 15 |
Jesteśmy producentem pieców do pizzy opalanych drewnem.
Prowadzimy sprzedaż pełnego wyposażenia gastronomii, rabaty nawet do 35% Zapraszam www.gastropiec-sklep.pl www.gastropiec.pl |
||||||
|
Autor:
Switi
Wypowiedzi: 1 |
Jest możliwość zamontowania pieca do pizzy w przyczepie lub samochodzie gastronomicznym? Jakie są koszty takiego pieca? Jak wogole taki piec byłby zasilany? Jest jakaś firma która się zajmuje montowanie pieca ewentualnie sprzedażą takich pieców. Czy jednokomorowy piec wystarczylby do takiej przyczepy?
|
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
PizzaPie jeśli pizzeria ma mieć duży obrót pizzą, to weź coś porządnego. Zacznij od KROMETU, a jak nie jesteś przekonany do rodzimego wyrobu ( mimo że nie jest najtańszym polskim piecem) to celuj we włoskie np MORETTI FORNI. Jak sam zauważyłeś, różnice w masie pieca i cenie odbijają się nie tylko na jego wytrzymałości i funkcjonalności ale też na zużyciu energii ( szybsze rozgrzewanie i lepsza izolacja ).
|
||||||
|
Autor:
PizzaPie
Tematy: 5 Wypowiedzi: 14 |
ale czy jest sens kupować piec tej firmy?
Na ceneo mają tylko dwie firmy piec tej marki: http://www.multigastro.pl/pl/piec-do-pizzy-1-komorowy-moretti-forni-ideck-60-60.html I kosztuje więcej jak podwójny Profiline, na dodatek wsad ma mniejszy(tylko 4x30) jak kitchen line, moc tak samo tylko 4,2 kW, kitchen line ma 5,1. Więc w czym jest taki piec lepszy, poza tym, że słono każą za niego płacić, a każdy parametr jest gorszy? |
||||||
| PIZZERIA ZAKUP SPRZęTU POMOC PRZY WYBORZE, ZAPRASZAM FIRMY SPRZEDAJąCE SPRZęT GASTRONOMICZNY | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
gastropiec
Wypowiedzi: 15 |
Moretti Forni to po prostu wysoka jakość i marka za która trzeba zapłacić. Moge dać lepsza cene na ten piec.
Choć polecam również bardzo dobre piece, niemieckiej produkcji http://gastropiec-sklep.pl/piec-do-pizzy-classic-pf-6262-e-890x870x440-gmg-p-5030.html http://gastropiec-sklep.pl/piec-do-pizzy-classic-pf-6262-de-bez-termometru-gmg-p-5036.html |
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Gastropiec ma rację że cześć z ceny MF to marka co nie zmienia faktu że są dobre, a markowe rzeczy niektórzy lubią.
|
||||||
|
Autor:
gracer
Wypowiedzi: 2 |
Za samą markę dopłaca się 15%, więc warto lepiej kupić maszynę mniej wypromowanej firmy, ale za to tańszy.
Przepisy LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:51 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|