![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC I PRZYPALANIE PIZZY |
|||||||
|
Autor:
Bragada
Tematy: 10 Wypowiedzi: 22 |
Witam ponownie
Mam nowy problem. Wypiekam pizze bezpośrednio na szamocie ale na niektórych szamotach przypieka mi pizze a wręcz przypala. Jak ty zaradzić, czy szamot jest za ciepły, ruchu sporego noe mam bo dopiero ludzie przekonują się do mojej pizzy. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Local Pizza
Wypowiedzi: 8 |
Dzień dobry, szamot musi się bardzo dobrze nagrzać, wówczas nie powinno być problemów z przywieraniem pizzy. Jeśli się przypala widocznie za długo pizza jest wypiekana i należy skrócić czas wypieku. Można zastosować skriny (siatki do wypieku pizzy).
Mobilne piece do pizzy z szamotu, piece opalane drewnem. www.localpizza.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:08:25 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|