FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEC I PRZYPALANIE PIZZY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEC I PRZYPALANIE PIZZY

Autor: Bragada


Tematy: 10
Wypowiedzi: 22
Post 1 napisany 2014-06-14 o godzinie 01:04:16.
Witam ponownie 
Mam nowy problem. Wypiekam pizze bezpośrednio na szamocie ale na niektórych szamotach przypieka mi pizze a wręcz przypala. Jak ty zaradzić, czy szamot jest za ciepły, ruchu sporego noe mam bo dopiero ludzie przekonują się do mojej pizzy.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Local Pizza


Wypowiedzi: 8
Post 2 napisany 2014-07-15 o godzinie 16:25:39.
Dzień dobry, szamot musi się bardzo dobrze nagrzać, wówczas nie powinno być problemów z przywieraniem pizzy. Jeśli się przypala widocznie za długo pizza jest wypiekana i należy skrócić czas wypieku. Można zastosować skriny (siatki do wypieku pizzy). 

Mobilne piece do pizzy z szamotu, piece opalane drewnem.

www.localpizza.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:08:25
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEC I PRZYPALANIE PIZZY
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "piec i przypalanie pizzy" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.