FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEC DO PIZZY STALGAST OPINIE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEC DO PIZZY STALGAST OPINIE

Autor: Pizza24

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2014-06-03 o godzinie 15:43:00.
Chciałbym zapoznać się z opiniami na temat pieców do pizzy firmy stalgast

mam kilka pytań:
- czy napewno są produkowane w radomiu bo stalgast to ponoć chiny
- czy dobrze utrzymują temperaturę i czy równo grzeje góra i dół
- jak z częściami i serwisem i ile jest gwarancji

czy ktoś może polecić ewentualnie jakiś piec dobry z dwoma komorami za rozsądne pieniądze ale tak żeby były do niego części po gwarancji.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 2 napisany 2014-06-05 o godzinie 23:02:41.
Stalgast jest najtańszy, to jego największa zaleta,
Chcesz polski to kup KROMET, wyższa cena ale jakościowo spoko, no i części dostępne od 50 lat tak samo. Będziesz chciał dłuższą gwarancje to też się dogadasz z dobrym partnerem handlowym Krometu.

Autor: Wojtek - Eurogast
forumforum

Wypowiedzi: 51
Post 3 napisany 2014-06-06 o godzinie 08:47:26.
Witam
Może zainteresuje Pana ciekawa alternatywa - piec GMG 2 komorowy gdzie komora jest wyłożona w całości w szamocie. Komora pomieści  2 x 4 pizze o średnicy 33cm. Cena promocyjna dla klientów to 7999 zł netto. Sprzęt jest dostępny u dystrybutorów na terenie  całego kraju.
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143

Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 4 napisany 2014-06-06 o godzinie 10:45:51.
nie polecam pieców do pizzy kromet, jak coś się zepsuje to wtedy zobaczysz jak się czeka na serwis gwarancyjny.. w kromecie cokolwiek teraz załatwić to wielki problem według mnie tam nikomu nie zależy na sprzedaży

stalgast ma średniej jakości piece - piszę o tych standardowych - bo ten nowy model nie wygląda najlepiej a ze sterowaniem może być różne..

Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 5 napisany 2014-06-06 o godzinie 16:10:59.
Ad Kromet
- można dzwonić do regionalnego i wszystko zostanie załatwione przez kontakt z jedną osobą,
- jak się zepsuje-----no właśnie jak
- serwis zapewniają głównie firmy sprzedające, chyba że są małymi firmami bez własnego serwisu lub też w ogóle firmą krzak, więc serwis gwarancyjny zależy w dużej części od tego gdzie kupisz.
Więc najlepiej kupować w normalnych firmach z siedzibą i serwisem a nie przez internet w firmie z garażu.

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 6 napisany 2014-06-22 o godzinie 08:11:13.
Spec gastronomiczny ma rację dotyczącą Krometu, miałem problemy z serwisem. Co się tyczy Stalgastu sprzedaję piece stalgastuu od 8 lat i nie mam problemu z serwisem, chociaz jest on zazwyczaj niepotrzebny, bo zadko sie psuja. Produkcja odbywa sie w Radomiu. Serwis jest z Radomia lub Warszawy i dojezdza w ciagu dwóch dni. Nie czekasz na części na wymiane, jak w przypadku innych.   gastromex@wp.pl

Autor: Local Pizza

Wypowiedzi: 8
Post 7 napisany 2014-07-15 o godzinie 16:32:26.
Dzień dobry.
Posiadamy w swojej ofercie mobilną przyczepę gastronomiczną z piecem opalanym drewnem, przyczepa posiada homologację ogólnoeuropejską. Naszym klientom dajemy gotową dokumentację: Haccap i Dobrą praktykę higieniczną. Serdecznie zapraszamy do współpracy osoby zainteresowane wypożyczeniem, zakupem mobilnego pieca opalanego drewnem. Pomagamy w uzyskaniu dotacji, leasingu, kredytu.

Jesteśmy producentem - cały proces produkcji odbywa się w Polsce.

www.localpizza.pl

Autor: KarolKucharz

Wypowiedzi: 5
Post 8 napisany 2015-07-21 o godzinie 12:28:16.
Ja mam ten LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA jestem zadowolony. Kupowałem przez internet, ale firma ma też sklep stacjonarny i istnieje kilkanaście lat, specjalnie to wcześniej sprawdzałem.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
Szukam kuchni cateringowej Szukam kuchni cateringowej
dodane: 2026-07-04
dodane: 2026-07-04
dodane: 2026-05-06

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.246
Data: 2026-07-27
Czas: 22:09:38
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEC DO PIZZY STALGAST OPINIE
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "piec do pizzy stalgast opinie" w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Gastronomia a wymagania Sanepidu    ekspres do kawy ascaso   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.