![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC DO PIZZY STALGAST OPINIE |
|||||||
|
Autor:
Pizza24
Wypowiedzi: 1 |
Chciałbym zapoznać się z opiniami na temat pieców do pizzy firmy stalgast
mam kilka pytań: - czy napewno są produkowane w radomiu bo stalgast to ponoć chiny - czy dobrze utrzymują temperaturę i czy równo grzeje góra i dół - jak z częściami i serwisem i ile jest gwarancji czy ktoś może polecić ewentualnie jakiś piec dobry z dwoma komorami za rozsądne pieniądze ale tak żeby były do niego części po gwarancji. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Stalgast jest najtańszy, to jego największa zaleta,
Chcesz polski to kup KROMET, wyższa cena ale jakościowo spoko, no i części dostępne od 50 lat tak samo. Będziesz chciał dłuższą gwarancje to też się dogadasz z dobrym partnerem handlowym Krometu. |
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Witam
Może zainteresuje Pana ciekawa alternatywa - piec GMG 2 komorowy gdzie komora jest wyłożona w całości w szamocie. Komora pomieści 2 x 4 pizze o średnicy 33cm. Cena promocyjna dla klientów to 7999 zł netto. Sprzęt jest dostępny u dystrybutorów na terenie całego kraju.
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
nie polecam pieców do pizzy kromet, jak coś się zepsuje to wtedy zobaczysz jak się czeka na serwis gwarancyjny.. w kromecie cokolwiek teraz załatwić to wielki problem według mnie tam nikomu nie zależy na sprzedaży
stalgast ma średniej jakości piece - piszę o tych standardowych - bo ten nowy model nie wygląda najlepiej a ze sterowaniem może być różne.. |
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Ad Kromet
- można dzwonić do regionalnego i wszystko zostanie załatwione przez kontakt z jedną osobą, - jak się zepsuje-----no właśnie jak - serwis zapewniają głównie firmy sprzedające, chyba że są małymi firmami bez własnego serwisu lub też w ogóle firmą krzak, więc serwis gwarancyjny zależy w dużej części od tego gdzie kupisz. Więc najlepiej kupować w normalnych firmach z siedzibą i serwisem a nie przez internet w firmie z garażu. |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Spec gastronomiczny ma rację dotyczącą Krometu, miałem problemy z serwisem. Co się tyczy Stalgastu sprzedaję piece stalgastuu od 8 lat i nie mam problemu z serwisem, chociaz jest on zazwyczaj niepotrzebny, bo zadko sie psuja. Produkcja odbywa sie w Radomiu. Serwis jest z Radomia lub Warszawy i dojezdza w ciagu dwóch dni. Nie czekasz na części na wymiane, jak w przypadku innych. gastromex@wp.pl
|
||||||
|
Autor:
Local Pizza
Wypowiedzi: 8 |
Dzień dobry.
Posiadamy w swojej ofercie mobilną przyczepę gastronomiczną z piecem opalanym drewnem, przyczepa posiada homologację ogólnoeuropejską. Naszym klientom dajemy gotową dokumentację: Haccap i Dobrą praktykę higieniczną. Serdecznie zapraszamy do współpracy osoby zainteresowane wypożyczeniem, zakupem mobilnego pieca opalanego drewnem. Pomagamy w uzyskaniu dotacji, leasingu, kredytu. Jesteśmy producentem - cały proces produkcji odbywa się w Polsce. www.localpizza.pl |
||||||
|
Autor:
KarolKucharz
Wypowiedzi: 5 |
Ja mam ten LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA jestem zadowolony. Kupowałem przez internet, ale firma ma też sklep stacjonarny i istnieje kilkanaście lat, specjalnie to wcześniej sprawdzałem.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.246 Data: 2026-07-27 Czas: 22:09:38 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|