![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ITALGAST SP Z O.O. - KOLEJNY WATEK |
|||||||
|
Autor:
kataluszylion Wypowiedzi: 1 |
witam,
reprezentuje firme Attica Sp z o.o. ul. Mazowiecka 6/8, 00-048 Warszawa. w marcu tego roku oddalem dwie zmywarki marki Lozamet (zk-05.3, zks-06.2) za bagatela 1000 pln obie. co by miejsca magazynowego nie zapelniac. pan Przemek z numer 729 305 305 cuda obiecywal - wspolprace, rabaty na zakup sprzetu, szybko zaplacona fvat. niestety dzisiaj mamy 28.05 a firma Italgast sp z o.o u. Solec 81b lok a dalej nie placi. najpierw przemily Pan z numer 729 301 301 obiecywal codzienna wplate zobowiazania, pewna Pani spod nr 729 304 304 ogarniala ksiegowosc i przekazywala wiadomosci do szefa... do pewnego momentu. mianowicie do momentu gdy przyemily Pan powiedzial, ze odda mi zmywarki ale musze je sobie wsadzic w cztery litery. chetnie. tylko musza do mnie one wrocic. swoim przykladem przestrzegam przez ta firma kierujac w miedzy czasie ostateczne wezwanie do zaplaty. mam rejestr wszystkich telefonow, dokumenty oraz potwierdzenia jezeli forum bedzie tego wymagalo. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
mersjeusz
Wypowiedzi: 9 |
Firma italgast mieści się w markach ul.aleja piłsudskiego 2a a nie na solcu
na solcu jest tylko skrzynka pocztowa Pracowałem w tej firmie nie rejestrują nie zgłaszają oszukują ludzi nie oddaja im pieniędzy za sprzedany sprzęt |
||||||
|
Autor:
mersjeusz
Przestroga dla przyszłych pracowników nie rejestrują ani nie zgłaszają do zus i urzędu skarbowego obiecują cuda a na koniec pracownik odchodzi może z 300zł w kieszenie tak samo działa ich serwis nazwa express serwis który się mieści na ulicy lewinowska 53 odchodzi od łodygowej jak ulica mechaników.
Firma działa tak,ktoś chce szybko sprzedać sprzęt i oczywiście tu bardzo profesjonalnie miło kulturalnie jest wszystko załatwiane ale bez gotówkowo czyli sprzęt idzie w komis i obiecanki cacanki,że kasa za sprzęt w przeciągu tygodnia góra dwóch.Zaczyna sie problem nie odbieranie telefonów oddzwonimy itp itp bajeczki jaki finał ? klient nie otrzymuje pieniędzy za swój sprzęt. Są to oszuści i dlatego firma cały czas działa bo jak by musieli uczciwie prowadzić to już dawno by musieli zamknąc z braku pięniędzy. |
||||||
|
Autor:
Oszukany Klient
Niestety to prawda!
Firmia ITALGAST / KOMISGASTRO.PL to OSZUŚCI i ZŁODZIEJE! Stanowczo odradzam wszystkim współpracę z nimi! |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:21:56 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|