![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAK WYKONAć IZOLACJę TERMICZNą |
|||||||
|
Autor:
Warwro
Tematy: 6 Wypowiedzi: 7 |
chciałbym zapytać jak prawidłowo zrobić specjalną ochronę termiczną w przyczepie gastronomicznej. Mam przyczepę ze ścianami izolowanymi + laminat. Chcę postawić rożen do kurczaków ale obawiam się, że ciepło które emituje może wpłynąć niekorzystnie na ściany. Widziałem, że producenci przyklejają w newralgiczne miejsca blachę np. kwasówkę. Ale blacha przecież nie jest dobrym izolatorem. Czy może ktoś podpowiedzieć jak zrobić to dobrze?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie a może powierzyć to fachowcom? proponuje skontaktować się z firmą Bannert (www.przyczepygastronomiczne.pl) napewewno pomogą
Aby dowiedzieć się na temat wyposażenia przyczepy lub busa gastronomicznego , jakie dania można podawać w przyczepie lub busie gastronomicznym a jakie należy kupować gotowe, co jest potrzebne do rejestracji w SANEPID zapraszam na szkolenie, które odbędzie się w Warszawie 05.06.2014 "Moja gastronomia od czego zacząć" szczegóły w zakładce Ogłoszenia lub mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
|
Autor:
magda77 Wypowiedzi: 2 |
Może pomoc uzyskasz u http://www.bgprojekt.com/ , w swojej ofercie maja projekty technologiczne w gastronomii.
|
||||||
|
Autor:
Warwro
Tematy: 6 Wypowiedzi: 7 |
a czy nie robił nikt nic takiego samemu?
|
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Witam,
Osłonę termiczną musisz wygiąć z blachy i wypełnić izolatorem, w przeciwnym razie spuchną ściany w przyczepie, szczególnie, jeżeli jest z laminatu. Zastanawiam się czy będziesz handlował rybą i kurczakiem w jednej przyczepie? Jeżeli chcesz to możesz u mnie zamówić coś takiego, wyślij na maila biuro@przyczepygastronomiczne.pl wymiary (długość i wysokość) to wyślę wycenę i termin realizacji. Możesz również podstawić przyczepę i zrobimy wszystko z montażem. W przyszłości musisz myśleć o takich rzeczach w grudniu, bo w pełni sezonu mamy sporo pracy i gonią nas terminy, ciężko pakować się w remonty, ale postaram się pomóc. Pozdrawiam Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:02:10 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|