FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / JAK WYKONAć IZOLACJę TERMICZNą
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

JAK WYKONAć IZOLACJę TERMICZNą

Autor: Warwro

Tematy: 6
Wypowiedzi: 7
Post 1 napisany 2014-05-27 o godzinie 23:29:04.
chciałbym zapytać jak prawidłowo zrobić specjalną ochronę termiczną w przyczepie gastronomicznej. Mam przyczepę ze ścianami izolowanymi + laminat. Chcę postawić rożen do kurczaków ale obawiam się, że ciepło które emituje może wpłynąć niekorzystnie na ściany. Widziałem, że producenci przyklejają w newralgiczne miejsca blachę np. kwasówkę. Ale blacha przecież nie jest dobrym izolatorem. Czy może ktoś podpowiedzieć jak zrobić to dobrze?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak

Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2014-05-28 o godzinie 09:03:21.
Witam serdecznie a może powierzyć to fachowcom? proponuje skontaktować się z firmą  Bannert (www.przyczepygastronomiczne.pl) napewewno pomogą

Aby dowiedzieć się na temat wyposażenia przyczepy lub busa gastronomicznego , jakie dania można podawać w przyczepie lub busie gastronomicznym a jakie należy kupować gotowe, co jest potrzebne do rejestracji w SANEPID zapraszam  na szkolenie, które odbędzie się w Warszawie 05.06.2014 "Moja gastronomia od czego zacząć" szczegóły w zakładce Ogłoszenia lub mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl

Autor: magda77

Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2014-05-28 o godzinie 09:56:48.
Może pomoc uzyskasz u http://www.bgprojekt.com/ ,  w swojej ofercie maja  projekty technologiczne w gastronomii.

Autor: Warwro

Tematy: 6
Wypowiedzi: 7
Post 4 napisany 2014-05-29 o godzinie 17:37:30.
a czy nie robił nikt nic takiego samemu?

jak wykonać izolację termiczną
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro
forum

Wypowiedzi: 48
Post 5 napisany 2014-05-30 o godzinie 06:52:29.
Witam,

Osłonę termiczną musisz wygiąć z blachy i wypełnić izolatorem, w przeciwnym razie spuchną ściany w przyczepie, szczególnie, jeżeli jest z laminatu. Zastanawiam się czy będziesz handlował rybą i kurczakiem w jednej przyczepie?

Jeżeli chcesz to możesz u mnie zamówić coś takiego, wyślij na maila biuro@przyczepygastronomiczne.pl wymiary (długość i wysokość) to wyślę wycenę i termin realizacji. Możesz również podstawić przyczepę i zrobimy wszystko z montażem. W przyszłości musisz myśleć o takich rzeczach w grudniu, bo w pełni sezonu mamy sporo pracy i gonią nas terminy, ciężko pakować się w remonty, ale postaram się pomóc.

Pozdrawiam

Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty
www.przyczepygastronomiczne.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:02:10
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: JAK WYKONAć IZOLACJę TERMICZNą
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "jak wykonać izolację termiczną" w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.