![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: LICZBA DRZWI W LOKALU GASTRONOMICZNYM |
|||||||
|
Autor:
hophop
Tematy: 4 Wypowiedzi: 6 |
Witam. Nurtuje mnie pewne pytanie. Wiele projektów technologicznych lokalu przedstawia jedno wejście, np: pizzeria w której odbywa się spożywanie na miejscu. Rozumiem, że dostawa może odbywać się poza godzinami czynności zakładu ale jak jest w przypadku usuwania odpadków, chyba powinny być usuwane innym wejściem? Czy ktoś mógłby rozwiązać zagadkę :)?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
hophop
Tematy: 4 Wypowiedzi: 6 |
Czy mogłaby się wypowiedzieć jakaś kompetentna osoba? :)
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
usuwanie odpadów poprodukcyjnych po zamnieciu lokalu,sporzadzajac projekty technologiczne z jednym wejsciem tak własnie argumentuje sie sanepidowi w opisie. jakby potrzebna była jakas pomoc,polecamy sie: gastromex@wp.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:58:40 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|