FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / DYSTRYBUTOR DO NAPOJóW
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

DYSTRYBUTOR DO NAPOJóW

Autor: hektor

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2014-04-19 o godzinie 22:03:42.
Witam wszystkich, 

Jestem nowy na forum. Jak wyżej napisałem, otwieram lokal gastronomiczny. Zależy mi na zastosowaniu technologii podobnej do tej w McDonald, KFC i innych sieciowych fast-foodach a mianowicie chciałbym kupić urządzenie do dozowania napojów gazowanych (coś w stylu darmowej dolewki w KFC). Nie mam pojęcia gdzie mogę coś takiego dostać. Zależy mi na tym, ponieważ urządzenia te działają na zasadzie rozcieńczania syropu. W związku z tym zysk jest wysoki. Proszę o pomoc.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Dystrybutor do napojów
Autor: ProfitOn

Wypowiedzi: 6
Post 2 napisany 2014-04-20 o godzinie 09:04:26.
Będzie Ci ciężko kupić taki dozownik na wolnym rynku, a do tego jeszcze syropy, to raczej niemożliwe. Musiałbyś związać się z Colą lub Pepsi. Natomiast ten sprzęt jest bardzo awaryjny i przynajmniej Cola odchodzi od tych rozwiązań. W związku z tym odradzam, zresztą i tak pojedynczemu lokalowi żadna z tych firm nie da takiego sprzętu.

Autor: bcs
forumforum

Wypowiedzi: 58
Post 3 napisany 2014-04-21 o godzinie 08:00:34.
Przede wszystkim takie urządzenia mogą działać na dwa sposoby: post mixa [rozcieńczanie syropu] lub pre mixa [gotowe kegi z napojem]. Istotnym warunkiem jest odpowiednio duża sprzedaż napojów dzienna by cała instalacja się opłacała.

Sugerował bym najpierw porozumienie się z Colą lub Pepsi i otrzymanie obietnicy na  dostawy produktu w postaci kegów z napojami lub syropu. Następnie możesz udać się do jednej z paru firm w Polsce z prośbą o wykonanie takiej instalacji [np. cornelius -primulator, celli-ibc]. Mało popularnym przypadkiem jest by ktoś poza sieciami otrzymała taką instalacje za darmo.

Prawdopodobny koszt samej instalacji będzie w granicach 20-60 tyś PLN netto przypadku post mixa lub też 10-30 tyś PLN w przypadku premixa + systemy filtracji do wody. 

Należy też pamiętać że każda tych instalacji wymaga stałej konserwacji i czyszczenia w związku z tym ustalając warunki współpracy warto pamiętać o ustaleniu stawki za czyszczenie i przegląd instalacji z serwisantami pepsi czy coli. Istnieje możliwość rozbudowania instalacji o własny zestaw do jej czyszczenia.

Autor: FOOD9

Wypowiedzi: 3
Post 4 napisany 2014-05-27 o godzinie 20:23:17.
dokladnie , awaryjny sprzet .polecam dyspenzer-dystrybutor napojow/sokow chlodzonych 2 x18l w znacznie nizszej cenie i masz kolego wolna reke co wlewasz a nie wysokie limity jak w cc lub pe-si.ja mam takie 2 do sprzedania , sam uzywam 3 .

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 11:02:48
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: DYSTRYBUTOR DO NAPOJóW
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "dystrybutor do napojów" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.